Biletul zilei tenis 11.05.2022 ATP Roma

Biletul zilei din tenis pentru ziua de 11.05.2022 este alcatuit din doua meciuri ce se vor juca in turneul de 1000 de puncte de la Roma, pe zgura.

Am profitat de cotele tentante oferite pentru pariurile pe tenis, oferite de casa de pariuri Betano.

Pont Marin Cilic – Cameron Norrie

Croatul Cilic nu este un jucator tipic de zgura datorita inaltimii sale de 1.98 metri. Marin are un bilant de trei victorii si trei infrangeri pe zgura in acest sezon. El l-a invins in primul tur de la Roma pe italianul Matteo Arnaldi, locul 277 ATP. A fost un meci in care Marin a servit cinci asi si nu si-a poerdut deloc serviciul.

Britanicul Norrie este jucator de top 10, desi jocul sau nu are straluciri la nicio lovitura.  Bilantul sau pe zgura din acest sezon este de cinci victorii si trei infrangeri. El l-a invins in orimul tur la Roma pe un alt tanar Italian, Luca Nardi, locul 198 ATP, cu un dublu 6-4. Cameron a servit trei asi si nu si-a pierdut serviciul in acel meci.

Cred ca Marin se va baza pe serviciu aici, la jocul din teren e mai bun Cameron. Ma astept la multe ghemuri in acest meci.

Pont Fabio Fognini – Jannik Sinner

Italianul Fognini are aproape 35 de ani si a jucat excelent in meciul cu Dominic Thiem din primul tur de la Roma. Fabio a reusit sa castige, dupa o pauza de trei ani, un meci la Foro Italico. Fognini a pierdut doar un ghem pe serviciul sau si a reusit sa castige de doua ori pe serviciul lui Thiem. A fost un meci de mare intensitate, iar Fabio a fost purtat pe aripi catre victorie de publicul roman.

Sinner este si el Italian, dar unul din noua generatie, are doar 20 de ani. El are un bilant de sase victorii si doua infrangeri in acest sezon de zgura. In primul tur la Roma a reusit sa treaca de spaniolul Pedro Martinez, in doua seturi. Sinner a servit patru asi si si-a pierdut o singura data serviciul, reusind totodata trei break-uri.

Cred ca Sinner se va impune aici, desi Fognini e un vulpoi batran.

Te rog sa studiezi si tu cu atentie meciurile, inainte de a le juca la una dintre casele de pariuri licentiate din Romania. Decizia finala e la tine.

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri:
1 / 0 / 1
Calcul:
+9 RON
ROI:
4.5 %
Pariuri:
635 / 38 / 630
Calcul:
-1 673 RON
ROI:
-1.3 %
Rafa

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri: 2
1 / 0 / 1
Calcul:
ROI: +4.5 %
Pariuri: 1303
635 / 38 / 630
Calcul
ROI: -1.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Cilic – Norrie, peste 20.5 games; Fognini – Sinner, Sinner -1,5 games
0%
0 voturi
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 0

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde