Biletul zilei tenis 10.06.2022 Stuttgart

Biletul zilei din tenis pentru ziua de 10.06.2022 este alcatuit din doua meciuri ce se vor juca in turneul de la Stuttgart, pe iarba.

Am profitat de cotele atragatoare pentru pariurile pe tenis oferite de casa de pariuri Betano.

Pont Lorenzo Sonego – Matteo Berrettini

Italianul Sonego, 27 de ani, locul 35 ATP, are un bilant total de 15 victorii si noua infrangeri pe iarba, nu e rau de loc. In primul tur de la Stuttgart, el a trecut de francezul Benoit Paire in doua seturi. Apoi, l-a invins pe neamtul Struff, dupa doua seturi decise in tie-break. Lorenzo nu i-a oferit nicio minge de break adversarului si a servit opt asi si doua duble greseli.

Italianul Berrettini vine dupa o accidentare la mana dreapta care l-a oprit sa joace la Roland Garros. El l-a invins pe moldoveanul Radu Albot in primul tur la Stuttgart, in trei seturi. A fost un meci in care Matteo si-a aratat din nou atuul principal, serviciul. El a servit 21 de asi, si-a pierdut o singura data serviciul, dar a fost destul de vulnerabil pe cel de-al doilea serviciu, atat la retur cat si atunci cand a servit. S-a vazut clar ca nu a jucat vreun meci oficial din luna martie. 

Nu voi uita ca Berettini este finalistul de anul trecut de la Wimbledon, dar cred ca Sonego isi va vinde scump pielea aici.

Pont Andy Murray – Stefanos Tsitsipas

Sir Andy Murray joaca inca excelent pe iarba, chiar daca are o proteza de sold. Andy a jucat deja sase meciuri pe iarba in acest sezon, din care a castigat cinci. La Stuttgart, a trecut de australianul Chris O”Connell, iar apoi l-a invins pe cazacul Bublik, tot in doua seturi. Andy a servit in total 13 asi si si-a pierdut serviciul de trei ori in cele doua meciuri. Andy este dublu castigator la Wimbledon si campion olimpic tot pe iarba de la Londra

Grecul Tsitsipas e favorit principal aici, la Stuttgart. Stefanos e in cautarea primului trofeu de Grand Slam dar mereu da impresia ca se ineaca la mal. In acest sezon, Stefanos a jucat un singur meci pe iarba, la Stuttgart, in primul tur. El a trecut de austriacul Stricker cu scorul de  6-3, 6-4. Tsitsipas a servit patru asi si nu si-a pierdut deloc serviciul.

Stefanos e favoritul aici, dar Andy are experienta mult superioara pe iarba.

Te rog sa studiezi si tu cu atentie meciurile, inainte de a le juca la una dintre casele de pariuri licentiate din Romania. Nu uita, decizia finala iti apartine.

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri:
1 / 0 / 1
Calcul:
+9 RON
ROI:
4.5 %
Pariuri:
635 / 38 / 630
Calcul:
-1 673 RON
ROI:
-1.3 %
Rafa

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri: 2
1 / 0 / 1
Calcul:
ROI: +4.5 %
Pariuri: 1303
635 / 38 / 630
Calcul
ROI: -1.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Sonego – Berrettini, over 21,5 games ; Tsitsipas – Murray, over 20,5 games
100%
1 vot
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde