Incheiat

Biletul zilei tenis 10.04.2023 Monte Carlo

Acțiune

Biletul zilei din tenis pentru ziua de 10.04.2023 este alcatuit din doua meciuri ce se vor juca in turneul de 1000 de puncte de la Monte Carlo, pe zgură.

Am profitat de cotele tentante oferite pentru pariurile pe tenis, oferite de casa de pariuri Favbet.

Pont Dominic Thiem vs Richard Gasquet

Începe sezonul de zgura si e foarte probabil ca Dominic Thiem, acum in afara top 100 ATP, sa-si recapete forma pe care a pierdut-o dupa accidentare. El a jucat deja pe zgura turneul de la Estoril, unde a reusit sa castige doua meciuri: impotriva lui Ofner si a lui Ben Shelton. E drept ca a pierdut fara drept de apel la francezul Halys, dar sunt semne ca reverul cu o mana al lui Domi isi reintra in ritm .

Francezul Gasquet a ajuns la aproape 36 de ani, dar e inca in top 50 ATP. El e tot jucator cu rever cu o singura mână si nu joaca deloc rau in ultima vreme. Are un bilant general pozitiv in acest an, de 10 victorii si noua infrangeri. E drept ca pe zgura a jucat un singur meci, la turneul de la Marrakech, in Maroc. Richard a pierdut in doua seturi, ambele la 4, in fata compatriotului sau, Alexandre Muller. Gasquet nu exceleaza la serviciu, dar are un joc de regularitate de pe fundul terenului

Ma astept ca Domi Thiem sa se impuna aici, a jucat mai mult pe zgura in acest sezon si asteapta de mult timp sa revina in top, acolo unde îi e locul.

Pont Alex De Minaur vs Andy Murray

Australianul De Minaur se simte bine pe zgura, e un jucator rapid si mobil. El nu a jucat inca pe zgura in acest sezon, dar are un bilant general foarte bun, de 11 victorii si cinci infrangeri in acest an. El a castigat chiar turneul de 500 de puncte de la Acapulco, unde i-a invins in semifinala si finala, pe Holger Rune si pe Tommy Paul.

Britanicul Andy Murray nu se da in vant dupa suprafetele lente, dar ne bucuram ca e inca in circuit, in ciuda accidentarilor si protezei de la sold. Nici el nu a jucat pe zgura in acest an, dar are un bilant general de opt victorii si cinci infrangeri pe suprafete hard, cu finala la Doha pierduta in fata lui Daniil Medvedev. 

Merg pe mana lui Alex De Minaur, cred ca se va impune aici, datorita deplasarii mai bune pe teren si felul in care reuseste sa alunece pe zgura.

Te rog sa studiezi si tu cu atentie meciurile, inainte de a le juca la una dintre casele de pariuri licentiate din Romania. Decizia finala e la tine.

Ponturi
Thiem vs Gasquet 1; DeMinaur vs Murray 1
Cf
Cote
2.28
Ponturi pentru Tenis Ponturi pentru ATP
Va fi acest pariu castigator?
Thiem vs Gasquet 1; DeMinaur vs Murray 1
0%
0 voturi
Da
0%
0 voturi
Nu
Total voturi: 0

Bonusuri

Copy the token