Biletul zilei tenis 11.04.2022 Monaco

Biletul zilei din tenis pentru ziua de 12.04.2022 este alcatuit din doua meciuri ce se vor juca in turneul de 1000 de puncte de la Monaco, pe zgura.

Am profitat de cotele atractive oferite pentru pariurile pe tenis, oferite de casa de pariuri Betano.

Pont Benoit Paire – Lorenzo Musetti

Francezul Paire are 32 de ani si e renumit prin inconstanta evolutiilor sale. El a pierdut toate cele trei meciuri jucate pe zgura (dar in luna februarie, in America de Sud). In acest an are un bilant de doua victorii si opt infrangeri in ultimele zece meciuri. Ultimul sau meci a fost la Mastersul de la Miami, pe hard, unde a pierdut la elvetianul Laaksonen.

Italianul Musetti are 20 de ani si se afla pe locul 77 ATP. Lorenzo a jucat turneul de la Marrakech, unde a trecut de spaniolii Ramos Vinolas si Carlos Taberner si a pierdut in sferturi de finala la sarbul Djere. Musetti are un bilant general pozitiv pe zgura, se deplaseaza bine in teren, doar ca nu are foarte multa rabdare in construirea punctelor.

Ii dau credit in plus lui Lorenzo in acest meci, vine dupa trei meciuri tari jucate pe zgura  saptamana trecuta.

Pont Roberto Bautista Agut – Daniel Evans

Spaniolul Bautista are 33 de ani si se afla pe locul 19 ATP. El e un jucator nativ de zgura. In acest an a jucat pe aceasta suprafata doar meciurile din Cupa Davis, cu romanii Marius Copil si Gabi Boitan, de care a trecut fara probleme. Anul trecu a ajuns in optimi la Monaco, deci are ceva puncte de aparat aici.

Britanicul Evans are 31 de ani si se afla pe locul 29 ATP. Bilantul sau general pe zgura e negativ, nu e deloc un fan al acestei suprafete. Daniel a jucat un singur meci pe zgura in acest an, la Marrakech, unde a fost invins clar de spaniolul Pablo Andujar, cu scorul de 6-4, 6-2. A fost un meci in care Evans si-a pierdut de cinci ori serviciul si a oferit adversarului nu mai putin de 17 mingi de break.

Merg pe mana zguristului nativ in acest meci, spaniolul Bautista Agut.

Te rog sa studiezi si tu cu atentie meciurile, inainte de a le juca la una dintre casele de pariuri licentiate din Romania. Decizia finala e la tine.

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri:
9 / 0 / 3
Calcul:
+844 RON
ROI:
70.3 %
Pariuri:
614 / 35 / 608
Calcul:
-1 882 RON
ROI:
-1.5 %
Rafa

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri: 13
9 / 0 / 3
Calcul:
ROI: +0.7 %
Pariuri: 1258
614 / 35 / 608
Calcul
ROI: -1.5 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Paire – Musetti 2; Bautista Agut – Evans 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde