Biletul zilei tenis 09.04.2022

Biletul zilei din tenis pentru ziua de 09.04.2022 este alcatuit din doua meciuri unul masculin si unul feminin, ce se vor juca pe zgura, la Bogota, respective Houston.

Atentie, meciurile vor incepe sambata la ora 00.30.

Am profitat de cotele atractive oferite pentru pariurile pe tenis, oferite de casa de pariuri Betano.

Pont Irina Bara – Kamilla Rakhimova

Sunt sferturi de finala la Bogota, pe zgură. 

Romanca Irina Bara, 24 de ani, locul 68 WTA, are un bilant de trei victorii si doua infrangeri pe zgura. Doua dintre cele trei victorii au fost obtinute la Bogota. In primul tur, Irina a trecut de Paula Ormaechea din Argentina, iar in cele de-al doilea tur a invins-o, in trei seturi, pe olandeza Susan Lamens. Irina a servit 11 duble greșeli și niciun as și si-a pierdut de 11 ori serviciul in cele doua meciuri, ceea ce e mult si pentru turneul feminin. Sunt mari probleme pe serviciu la Irina.

Rusoaica Rakhimova are 20 de ani si se afla pe locul 85 WTA. Kamilla a trecut de sarboaica Aleksandra Krunic in primul tur si apoi de brazilianca Beatriz Haddad Maia, in cate trei seturi. Rusoaica nu a stralucit nici ea la serviciu, si-a pierdut de noua ori serviciul in total si a servit cinci asi si 12 duble greseli. 

Prevad un meci echilibrat aici, de uzura, intre doua jucatoare care nu stralucesc la serviciu, dar tin bine mingea in teren in timpul raliurilor.

Pont John Isner – Francis Tiafoe

Americanul Isner, 36 de ani, nu e un fan al zgurii, dar incepe sezonul pe suprafete lente si se pare ca marele John vrea sa participle la turneele mari pe zgura. Serviciul sau urias conteaza mai putin pe zgura decat pe hard, dar conteaza totusi. In meciul cu Steve Johnson, de pilda, din primul tur de la Houston, a servit 38 de asi si nu si-a pierdut serviciul, salvand cele cinci mingi de break ale lui Steve. A fost un meci cu doua tie-break-uri, care a durat doua ore si 20 de minute. 

Nici Tiafoe nu se impaca foarte bine cu zgura. Totusi, are un bilant general pozitiv, iar in meciurile de la Houston i-a invins pe Marcos Giron si pe uruguayanul Pablo Cuevas. In meciul cu Pablo, de trei seturi, ce a durat 160 de minute, Tiafoe a servit 11 asi, dar si-a pierdut de trei ori serviciul.

Multe depind de serviciu in acest meci. Mizez pe multe ghemuri jucate, ambii jucatori servesc foarte bine.

Te rog sa studiezi si tu cu atentie meciurile, inainte de a le juca la una dintre casele de pariuri licentiate din Romania. Decizia finala de pariere e la tine.

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri:
7 / 0 / 1
Calcul:
+753 RON
ROI:
94.1 %
Pariuri:
605 / 35 / 605
Calcul:
-2 726 RON
ROI:
-2.2 %
Rafa

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri: 8
7 / 0 / 1
Calcul:
ROI: +0.9 %
Pariuri: 1245
605 / 35 / 605
Calcul
ROI: -2.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Bara – Rakhimova, peste 19,5 games; Isner –Tiafoe, peste 22,5 games

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde