Biletul zilei tenis 08.06.2022 Stuttgart

Biletul zilei din tenis pentru ziua de 08.06.2022 este alcatuit din doua meciuri ce se vor juca in turneul de la Stuttgart, pe iarba. Trecerea de la zgura la iarba se face foarte rapid, pentru ca se apropie tiptil turneul de Grand Slam de la Wimbledon. Anul trecut, trofeul de la Stuttgart a fost castigat de Marin Cilic.

Am profitat de cotele tentante oferite pentru pariurile pe tenis, oferite de casa de pariuri Betano.

Pont Lorenzo Sonego – Jan - Lennard Struff

Italianul Sonego, 27 de ani, locul 35 ATP, are un bilant total de 14 victorii si noua infrangeri pe iarba. In primul tur de la Stuttgart, el a trecut de francezul Benoit Paire in doua seturi. Lorenzo a servit un singyr as, si-a poerdut de doua ori serviciul, dar a reusit sa returneze excelent, castigand 64% dintre punctele la care Paire a servit cu al doilea serviciu.

Neamtul Struff a primit un wild card la Stuttgart si e recunoscut in circuit pentru serviciul sau urias. El vine dupa o accidentare la piciorul drept, suferita la sfarsitul lunii martie. In primul tur la Stuttgart, Struff a trecut de americanul Marcos Giron dupa trei seturi, toate in prelungiri. Struff a servit in acel meci 23 de asi si cinci duble greseli, dar si-a pierdut totusi de trei ori serviciul.

Ma astept aici la un meci disputat, cu multe ghemuri.

Pont Oscar Otte – Denis Shapovalov

Neamtul Otte, 28 de ani, locul 60 ATP, a reusit sa castige in primul tur in fata conationalului sau Daniel Altmaier in doua seturi decise in tie-break. Otto a servit sapte asi si doua duble greseli si a reusit sa anuleze toate sansele de break ale adversarului sau. In plus, la retur, a castigat 48% dintre punctele servite de Altmaier cu al doilea serviciu.

Canadianul Shapovalov incepe sezonul de iarbă după un Roland Garros groaznic, in care a pierdut in chiar primul tur, la Holger Rune. Denis a avut prim tur liber aici, fiind cap de serie numarul 4, iar pe iarba are un bilant general de 17 victorii si 14 infrangeri. Anul trecut, Denis a ajuns in semifinala la Wimbledon, unde a fost invins de Novak Djokovic.

Cred ca Otte isi va vinde scump pielea in acest meci, are avantajul unui meci official jucat deja aici.

Te rog sa studiezi si tu cu atentie meciurile, inainte de a le juca la una dintre casele de pariuri licentiate din Romania. Nu uita, decizia finala iti apartine.

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri:
1 / 0 / 1
Calcul:
+9 RON
ROI:
4.5 %
Pariuri:
635 / 38 / 630
Calcul:
-1 673 RON
ROI:
-1.3 %
Rafa

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri: 2
1 / 0 / 1
Calcul:
ROI: +4.5 %
Pariuri: 1303
635 / 38 / 630
Calcul
ROI: -1.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Sonego - Struff, over 20,5 games ; Otte- Shapovalov, Otte +3.5 games handicap asiatic
0%
0 voturi
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 0

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde