Biletul zilei tenis 06.06.2022 Stuttgart

Biletul zilei din tenis pentru ziua de 06.06.2022 este alcatuit din doua meciuri ce se vor juca in turneul de la Stuttgart, pe iarba. Trecerea de la zgura la iarba se face rapid, pentru ca se apropie cu pasi repezi turneul de la Wimbledon. Turneul are premii totale de peste 740 000 de euro si se desfasoara pe iarba incepand cu anul 2015. Anul trecut, trofeul de la Stuttgart a fost castigat de Marin Cilic.

Am profitat de cotele tentante oferite pentru pariurile pe tenis, oferite de casa de pariuri Betano.

Pont Lorenzo Sonego – Benoit Paire

Italianul Sonego, 27 de ani, locul 35 ATP, are un bilant total de 13 victorii si noua infrangeri pe iarba, iar anul trecut a pierdut la Roger Federer, in optimi de finala. In acest sezon, bilantul general al lui Lorenzo este de 12 victorii si 14 infrangeri. Totusi, pe zgura de la Roland Garros Lorenzo a jucat foarte bine, trecand doua tururi si pierzand doar in fata finalistului Casper Ruud, doar in cinci seturi, dupa ce a condus cu 2-1 la seturi.

Francezul Paire, 32 de ani, locul 67 ATP, este cunoscut pentru inconstanta sa in joc. Totusi, el are un bilant echilibrat, de 24 de victorii si 28 de infrangeri pe iarba in cariera sa. In acest sezon a adunat doar sase victorii fata de 17 infrangeri si a fost eliminate in primul tur la Roland Garros. 

Paire serveste bine, poate pune probleme pe o suprafata foarte rapida, asa cum este iarba, dar cred ca Lorenzo Sonego se va impune in acest meci.

Pont Lorenzo Musetti – Nikoloz Basilashvili

Italianul Musetti are doar 20 de ani si ocupa locul 57 ATP. El a jucat doar un meci oficial pe iarba pana acum, anul trecut la Wimbledon, atunci cand a pierdut  la Hubert Hurkacz.In acest an a jucat in total zece meciuri pe terenuri rapide outdoor, din care a castigat doar trei. Suprafata preferata a lui Lorenzo este zgura, italianul nu prea se descurca pe suprafete rapide. 

Gruzinul Basilashvili, 30 de ani, locul 25 ATP, are un total de 18 victorii si 21 de infrangeri pe iarba, cu o semifinala la Halle anul trecut. Sunt multe meciuri jucate pe iarba, serviciul sau puternic si lovitura de dreapta percutanta il fac pe Nikoloz un jucator demn de luat in seama pe aceasta suprafata. Totusi, bilantul sau general este de noua victorii si 17 infrangeri la total in acest sezon.

Cred ca Basilashvili are prima sansa aici.

Te rog sa studiezi si tu cu atentie meciurile, inainte de a le juca la una dintre casele de pariuri licentiate din Romania. Decizia finala iti apartine.

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri:
9 / 0 / 4
Calcul:
+659 RON
ROI:
50.7 %
Pariuri:
622 / 35 / 612
Calcul:
-1 352 RON
ROI:
-1.1 %
Rafa

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri: 13
9 / 0 / 4
Calcul:
ROI: +0.5 %
Pariuri: 1269
622 / 35 / 612
Calcul
ROI: -1.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Sonego - Paire 1; Basilashvili - Musetti, Basilashvili +1,5 games

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde