Biletul zilei tenis 06.05.2022 ATP Madrid

Biletul zilei din tenis pentru ziua de 06.05.2022 este alcatuit din doua meciuri ce se vor juca in turneul de 1000 de puncte de la Madrid, pe zgura.

Am profitat de cotele tentante oferite pentru pariurile pe tenis, oferite de casa de pariuri Betano.

Pont Novak Djokovic – Hubert Hurkacz

Sârbul Djokovic este inca liderul clasamentului mondial de tenis. El are un bilant de patru victorii si doua infrangeri in acest sezon de zgura. Novak a facut finala la turneul de la Belgrad, unde a pierdut la rusul Rublev, dar a fost invins in primul tur la Monte Carlo de Davidovich Fokina. In primul tur la Madrid, Djokovic l-a invins pe Monfils in doua seturi, iar apoi a beneficiat de abandonul lui Andy Murray.

Polonezul Hurkacz are un bilant de sase victorii si o infrangere pe zgura in acest sezon. El a facut sfert de finala la Monte Carlo, unde a pierdut la Grigor Dimitrov. La Madrid, Hubert i-a invins pe Hugo Delien, pe Davidovich Fokina si pe sarbul Dusan Lajovic. Hubert s-a chinuit in primele doua tururi, jucand cate trei seturi, dar a reusit sa treaca de Lajovic in minimum de seturi. Polonezul a servit in total 43 de asi pana acum.

Cred ca sarbul se va impune aici, dar Hubert isi va vinde scump pielea.

Pont Felix Auger- Aliassime – Alexander Zverev

Canadianul Auger - Aliassime are sase victorii si patru infrangeri in acest sezon de zgura. La Madrid, el a reusit sa treaca ca un taifun atat de chilianul Garin cat si de italianul Sinner, carora le-a cedat doar cate trei ghemuri. Aliassime il are in staff-ul sau pe spaniolul Toni Nadal si ma astept ca jocul pe zgura sa ii mearga din ce in ce mai bine.

Neamtul Zverev este campionul en-titre de la Madrid. El are un bilant de sapte victorii si doua infrangeri pe zgura in acest an. In acest an la Madrid, Zverev a trecut de croatul Marin Cilic, in trei seturi, iar apoi a beneficiat de retragerea italianului Musetti, dupa un prim set castigat de Zverev. Alex Zverev nu exceleaza in jocul pe zgura, iar statura lui de 1.98 metri face ca deplasarea sa laterala in teren sa fie deficitara. 

Ii dau ceva credit in plus lui Felix in acest meci, pare a fi intr-o forma foarte buna.

Te rog sa studiezi si tu cu atentie meciurile, inainte de a le juca la una dintre casele de pariuri licentiate din Romania. Decizia finala e la tine.

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri:
1 / 0 / 1
Calcul:
+9 RON
ROI:
4.5 %
Pariuri:
635 / 38 / 630
Calcul:
-1 673 RON
ROI:
-1.3 %
Rafa

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri: 2
1 / 0 / 1
Calcul:
ROI: +4.5 %
Pariuri: 1303
635 / 38 / 630
Calcul
ROI: -1.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Auger - Aliassime – Zverev, Aliassime +3,5 games ; Djokovic - Hurkacz, Hurkacz +5,5 games
0%
0 voturi
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 0

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde