Biletul zilei tenis 05.04.2022

Biletul zilei din tenis pentru ziua de 05.04.2022 este alcatuit din doua meciuri ce se vor juca in turneul de la Marrakech, pe zgura.

Am profitat de cotele atractive oferite pentru pariurile pe tenis, oferite de casa de pariuri Betano.

Pont Albert Ramos Vinolas – Lorenzo Musetti

Spaniolul Ramos Vinolas, 34 de ani, locul 35 ATP, jucator de mana stanga, a incercat sa joace si sezonul de hard, dar s-a intors rapid pe zgura, suprafata sa preferata. Ramos are un bilant de opt victorii si trei infrangeri pe zgura, cu un turneu castigat la Cordoba, in luna februarie si o semifinala la Santiago de Chile. 

Italianul Musetti are 20 de ani si se afla pe locul 77 ATP. Lorenzo nu a jucat deloc pe zgura in acest sezon, iar bilantul sau pe hard este de sase victorii si opt infrangeri. Ultimul sau meci jucat este la turneul de la Miami, unde a pierdut la australianul Alexei Popyrin. Musetti e un jucator foarte tanar, poate de aceea isi pierde foarte des concentrarea in joc.

Ii dau credit in plus lui Ramos in acest meci, el e totusi zguristul cu mai multa experienta aici.

Pont Pablo Andujar – Daniel Evans

Spaniolul Andujar are 36 de ani si se afla pe locul 68 ATP. El a jucat saptamana trecuta un challenger la Marbella, pe zgura, unde a pierdut in semifinale, la argentinianul Pedro Cachin, locul 228 ATP. Nu a fost o infrangere glorioasa, dar e important ca Pablo vine la Marrakech, in Maroc, cu patru meciuri jucate deja pe zgura, ceea ce e un atu important.

Britanicul Evans are 31 de ani si se afla pe locul 29 ATP. Evans e cap de serie numarul 2 la acest turneu, dar bilantul sau general pe zgura e negativ, nu e un deloc un fan al acestei suprafete. Evans nu a jucat inca pe zgura in acest sezon, el vine aici dupa ce a pierdut la Miami in primul tur, la japonezul Nishioka, locul 98 ATP.

Merg pe mana zguristului nativ in acest meci, spaniolul Andujar.

Te rog sa studiezi si tu cu atentie meciurile, inainte de a le juca la una dintre casele de pariuri licentiate din Romania. Decizia finala e la tine.

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri:
1 / 0 / 1
Calcul:
+9 RON
ROI:
4.5 %
Pariuri:
635 / 38 / 630
Calcul:
-1 673 RON
ROI:
-1.3 %
Rafa

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri: 2
1 / 0 / 1
Calcul:
ROI: +4.5 %
Pariuri: 1303
635 / 38 / 630
Calcul
ROI: -1.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Andujar – Evans, Andujar +2,5 games handicap asiatic ; Ramos – Musetti, Ramos +2,5 games
0%
0 voturi
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 0

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde