Biletul zilei tenis 03.05.2022 ATP Madrid

Biletul zilei din tenis pentru ziua de 03.05.2022 este alcatuit din doua meciuri ce se vor juca in turneul de 1000 de puncte de la Madrid, pe zgura.

Am profitat de cotele tentante oferite pentru pariurile pe tenis, oferite de casa de pariuri Betano.

Pont Albet Ramos Vinolas – Marin Cilic

Spaniolul Ramos Vinolas, 34 de ani, locul 31 ATP, are un bilant de 13 victorii si sapte infrangeri pe zgura in acest an. El a castigat turneul de la Cordoba, in luna ianuarie, iar saptamana trecuta a facut semifinala la Estoril. Acolo a fost invins de argentinianul Sebastian Baez, castigatorul turneului, in trei seturi. 

Croatul Marin Cilic. 33 de ani, locul 23 ATP, are un bilant de o victorie si doua infrangeri pe zgura. De altfel, suprafetele lente nu sunt favoritele lui Marin, un jucator inalt, de 1.98 metri, a carui arma principala e serviciul. La turneul de la Estoril, de saptamana trecuta, Cilic a fost invins de acelasi Baez, in primul tur, dupa un meci, tot dupa un meci de trei seturi.

Cred ca Ramos Vinolas, jucator nativ de zgura, are prima sansa aici.

Pont Miomir Kecmanovic – Alexander Bublik

Sarbul Kecmanovic are un sezon foarte bun. El ocupa locul 32 ATP, cel mai bun al carierei. La turneul de la Belgrad a fost la un mic pas de a-l invinge pe Novak Djokovic, dupa ce i-a luat primul set. La Munchen a reusit sa ajunga in semifinale, dupa ce a trecut de georgianul Basilashvili, locul 20 ATP, in sferturi de finala.

Cazacul Bublik e un tip nonconformist, faimos pentru faptul ca a zis direct ca el nu joaca de placere ci doar pentru bani.El are un bilant de o victorie si doua infrangeri pe zgura in acest sezon. A reusit sa il invinga pe Stan Wawrinka, dar a pierdut la Careno Busta si la Ruusuvuori, ultimul meci jucandu-se la Barcelona.

Miomir Kecmanovic are un bilant de 12 victorii si cinci infrangeri in acest an pe zgura. Cred ca se va impune in acest meci si se va indrepta catre un meci cu Rafa Nadal in turul urmator.

Te rog sa studiezi si tu cu atentie meciurile, inainte de a le juca la una dintre casele de pariuri licentiate din Romania. Decizia finala e la tine.

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri:
1 / 0 / 1
Calcul:
+9 RON
ROI:
4.5 %
Pariuri:
635 / 38 / 630
Calcul:
-1 673 RON
ROI:
-1.3 %
Rafa

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri: 2
1 / 0 / 1
Calcul:
ROI: +4.5 %
Pariuri: 1303
635 / 38 / 630
Calcul
ROI: -1.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Kecmanovic–Bublik, 2-0 la seturi Kecmanovic; Ramos - Cilic, Ramos +4,5 games
0%
0 voturi
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 0

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde