Biletul zilei tenis 02.11.2022 Paris

Biletul zilei din tenis 02.11.2022 este alcatuit din doua meciuri ce se vor juca la turneul de 1000 de puncte de la Paris, pe suprafata hard indoor.

Am profitat de cotele atractive oferite pentru pariurile pe tenis de casa de pariuri Favbet.

Pont Rafa Nadal – Tommy Paul

Spaniolul Rafa Nadal nu a mai jucat un meci oficial de doua luni, de la US Open, cand a pierdut la Tiafoe. Intre timp a participat la meciul de retragere al lui Roger Federer, a devenit tata si a incercat sa se recupereze dupa accidentarea suferita. Nadal se antreneaza serios, cum il stim, dar perioada de inactivitate competitionala isi va spune cuvantul si in cazul lui. Mai ales ca Nadal nu are rezultate bune pe hard indoor iar in acest sezon nu a jucat vreun meci pe aceasta suprafata.

Americanul Paul are un bilant de cinci victorii si trei infrangeri pe hard indoor, in acest sezon. El l-a invins in primul tur la Paris pe spaniolul Roberto Bautista Agut, cu un dublu 6-4. A fost un meci in care Tommy si-a pierdut o singura data serviciul si a avut 25 de lovituri castigatoare si 20 de greseli nefortate. Tommy Paul e mult mai conectat la competitii in ultima vreme si sunt sigur ca isi va vinde scump pielea aici.

Pont Cameron Norrie – Corentin Moutet

Britanicul Norrie a avut un sezon foarte bun. El are un bilant de cinci victorii si patru infrangeri pe hard indoor, in acest an. In primul tur al turneului, Norrie a trecut de Miomir Kecmanovic cu scorul de 6-2, 6-4. In acest meci, Cameron a servit opt asi si nu i-a oferit lui Miomir nicio sansa de break. In plus, Norrie a avut 20 de lovituri castigatoare si doar 15 greseli nefortate.

Francezul Corentin Motet a jucat calificari la Paris. El i-a invins pe compatriotii sai Ugo Humbert si Geofrrey Biancaneaux in doua si respectiv, trei seturi. Apoi, pe tabloul principal, Corentin a trecut de croatul Borna Coric, in trei seturi. In acest meci, Moutet si-a pierdut o singura data serviciul si a avut 26 de lovituri castigatoare si 21 greseli nefortate.

Moutet e un jucator spectaculos, temperamental, care isi pierde repede calmul. El va beneficia din plin de suportul publicului parizian. Cred insa ca Norrie se va impune aici, e superior la serviciu. Si nu doar la serviciu...

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri:
1 / 0 / 1
Calcul:
+9 RON
ROI:
4.5 %
Pariuri:
635 / 38 / 630
Calcul:
-1 673 RON
ROI:
-1.3 %
Rafa

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri: 2
1 / 0 / 1
Calcul:
ROI: +4.5 %
Pariuri: 1303
635 / 38 / 630
Calcul
ROI: -1.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Biletul zilei tenis 02.11.2022 Paris
0%
0 voturi
0%
0 voturi
Pariu pierzator
Total voturi: 0

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde