Biletul zilei Roland Garros cota 3 — 27.05.2022

Astazi vom vedea primele meciuri din turul III de la Roland Garros pe tabloul de simplu, atat la masculin, cat si la feminin. Dintre aceste meciuri, ne atrag atentia pentru pariuri cele dintre Isner si Zapata Miralles, respectiv Azarenka si Teichmann.

Isner - Zapata Miralles

Inainte de startul turneului, Zapata Miralles se afla pe locul 131. Dupa primele doua tururi spaniolul a urcat pe 106 si, de ce nu, poate urca in prima suta dupa acest turneu. Ibericul vine din calificari, acolo unde a invins jucatori mai slab clasati decat el. In primul tur de pe tabloul principal il invingea in minimum de seturi pe americanul Mmoh, clasat pe 176. In turul secund il invingea in 4 seturi pe americanul Fritz, dupa ce numarul 14 mondial se impunea in primul set. De punctat ca Zapata a pierdut doar 3 meciuri din ultimele 14 disputate pe zgura.

De cealalta parte, Isner a jucat doar cu francezi aici, in niciun meci nereusind sa castige in minimum de seturi. In primul tur trecea de Halys, numarul 84 mondial, in 4 seturi, Isner castigandu-le la tie-break pe toate cele 3. In al doilea tur americanul il invingea tot in 4 seturi pe Barrere, locul 210 ATP. Isner castiga 22 gameuri, doar cu doua mai mult decat Barrere. Americanul se afla pe locul 26 mondial.

Pronostic: Zapata (+4.5 gameuri)

Azarenka - Teichmann

Aflata pe locul 15 in clasamentul WTA, Azarenka nu isi etaleaza cel mai bun joc al ei cand intalneste adversare puternice. In primul tur al Openului Francez romanca Ana Bogdan (93) era foarte aproape sa o invinga, luand primul set la tie-break, servind pentru meci la 6-5 in al doilea set. Din pacate, Azarenka a revenit, castigand la tie-break setul secund si cu 6-2 pe al treilea. In al doilea tur bielorusa o invingea in minimum de seturi pe Petkovic (65), scor 6-1; 7-6.

De cealalta parte, Teichmann are noua victorii din ultimele 11 partide de pe zgura, una dintre infrangeri venind ca urmare a unui abandon. In cele doua tururi de la Roland Garros nu pierdea niciun set, adversarele fiind modeste, e adevarat. In cele doua runde, numarul 24 mondial a pierdut doar 8 gameuri. Teichmann pierdea destul de clar in acest an la Australian Open contra Azarenkai, insa de atunci jocul elvetiencei s-a imbunatatit vizibil. Plus ca vorbim de alta suprafata.

Pronostic: Teichmann castiga

Are o experienta de peste 10 ani la pariuri sportive si este specializat in ligile de top Europene.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
9 / 0 / 12
Calcul:
-259 RON
ROI:
-12.3 %
Pariuri:
90 / 1 / 121
Calcul:
+1 042 RON
ROI:
+4.9 %
Radu

Are o experienta de peste 10 ani la pariuri sportive si este specializat in ligile de top Europene.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 21
9 / 0 / 12
Calcul:
ROI: -12.3 %
Pariuri: 212
90 / 1 / 121
Calcul
ROI: +4.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Isner - Zapata Miralles: Zapata (+4.5 gameuri)| Azarenka - Teichmann: Teichmann castiga
0%
0 voturi
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 0

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi