Biletul zilei Roland Garros cota 3 — 23.05.2022

Pentru a doua zi a turneului de tenis de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, am ales doua meciuri de pe tabloul de simplu masculin. Cota totala a biletului se apropie de 3.00.

Pont Evans - Cerundolo

Daca pe vremuri jucatorii argentinieni, impreuna cu spaniolii, dominau meciurile pe zgura, acum nu mai par chiar atat de amenintatori. In clasamentul ATP Evans se afla pe locul 32, iar Cerundolo 12 locuri mai jos. Argentinianul Cerundolo are 5 infrangeri in ultimele 8 meciuri pe zgura, in niciuna dintre ele nereusind sa castige vreun set. Este drept, trei dintre infrangeri le suferea cu adversari din top 30. Victoriile veneau cu Duckworth, Joao Sousa si Nishioka, jucatori mai slab clasati decat Cerundolo. 

De cealalta parte, Evans vine dupa doua infrangeri pe aceasta suprafata, insa adversari erau Rublev si Basilashvili, jucatori mai bine clasati decat britanicul. Inaintea celor doua infrangeri Evans il invingea pe Bautista Agut, jucator din top 20. 

Pronostic: Evans castiga

Pont McDonald - Agamenone

Americanul McDonald se afla pe locul 53 in clasamentul ATP, aproape 100 pozitii mai sus decat adversarul sau. Sigur, McDonald a suferit 4 infrangeri in ultimele 5 partide pe zgura, toate infrangerile venind insa cu adversari din top 100. Ultimul esec venea la Roma impotriva lui Joao Sousa, pe care il invingea cu o saptamana in urma, la Madrid. 

Cat despre Agamenone, acesta vine din calificari, unde pierdea in al treilea tur contra cehului Kolar, aflat pe locul 136. Italianul a profitat insa de retragerea de ultim moment a unui jucator de pe tabloul principal. Este adevarat, Agamenone castiga turneul de la Roma, insa toti adversarii erau mai slab clasati ca el, trei dintre ei fiind italieni. Inaintea turneului de la Roma, Agamenone suferea 4 infrangeri impotriva unor jucatori modesti.

Pronostic: McDonald castiga

Are o experienta de peste 10 ani la pariuri sportive si este specializat in ligile de top Europene.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
9 / 0 / 10
Calcul:
-59 RON
ROI:
-3.1 %
Pariuri:
90 / 1 / 121
Calcul:
+1 042 RON
ROI:
+4.9 %
Radu

Are o experienta de peste 10 ani la pariuri sportive si este specializat in ligile de top Europene.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 19
9 / 0 / 10
Calcul:
ROI: -3.1 %
Pariuri: 212
90 / 1 / 121
Calcul
ROI: +4.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Evans castiga | McDonald castiga
0%
0 voturi
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 0

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi