Biletul zilei fotbal pentru 19 decembrie 2020

Biletul zilei din fotbal pentru ziua de 19.12.2020 este format din doua meciuri de fotbal, unul din Premier League si unul din Bundesliga.

Am profitat de oferta generoasa a celor de la casa de pariuri Fortuna, ce a introdus de curand in oferta si totalurile asiatice cu returnare integrala a mizei. De ele ma voi folosi si eu pentru a raspunde la eterna intrebare a pariorilor : “Cum construim un bilet de cota 2 profitabil?”

Pont Everton - Arsenal 

Everton le-a batut pe Chelsea si pe Leicester si a facut 23 de puncte, la doar un punct de top patru, obiectivul trupei lui Ancelotti. Dominic Calvert- Lewin a marcat de 11 ori pana acum, iar brazilianul Richarlison a inceput sa isi asume tot mai mult rolul de servant, are doua goluri si trei pase decisive pana acum. Nu vor juca Digne (care are patru pase decisive in cont in acest sezon), Delph si, probabil, nici mijlocasii Allan si James Rodriguez.

Arsenal arata jalnic si m-a mirat mult faptul ca spaniolul Arteta a ramas antrenorul echipei pana acum, dupa cel mai slab start al tunarilor din ultima jumatate de secol. Echipa are patru esercuri in ultimele sase etape si nici o victorie in acest rastimp. Fundasul central Gabriel si Xhaka sust suspendati, iar fundasii Kolasinac si Partey sunt accidentati. Atacantii Aubameyang si Lacazette au cate trei goluri marcate, dar cele doar 11 goluri marcate in 13 etape sunt o zeste mult prea mica pentru o echipa de talia lui Arsenal.

“Peste 2 goluri”, total asiatic, e alegerea mea aici.

Pont Bayer Leverkusen – Bayern Munchen

Se intalnesc primele clasate din Bundesliga si am analizat aici, pe larg, acest meci.

Leverkusen e lider, cu 28 de puncte, iar Bayern are 27 de puncte. Leverkusen este neinvinsa, iar Bayern are o singura infrangere, in care a luat patru goluri de la Hoffe. Se pare ca argentinianul Alario, principalul marcator al lui Bayer, nu va juca in acest meci, iar de partea cealalta, Robert Lewandowski, care are 15 goluri la active, va fi prezent in teren.

Este un meci pe care eu il vad echilibrat. Desi ambele echipe au jucatori ofensivi prolifici, cred ca va fi si o mare doza de prudenta aici.

Aleg sa joc aici “sub 4 goluri”, total asiatic.

Prieteni, va asteptam zilnic pe site-ul nostru. Va oferim ponturi si bilete in mod cotidian. Va rog sa le analizati si voi cu atentie, inainte de a le juca la una dintre casele de pariuri licentiate din Romania

 

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri:
6 / 0 / 9
Calcul:
-249 RON
ROI:
-16.6 %
Pariuri:
524 / 35 / 545
Calcul:
-5 377 RON
ROI:
-4.9 %
Rafa

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri: 15
6 / 0 / 9
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 1105
524 / 35 / 545
Calcul
ROI: -4.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Bayer Leverkusen – Bayer Munchen, sub 4 goluri, total asiatic ; Everton - Arsenal, peste 2 goluri, total asiatic