Biletul zilei fotbal pentru 17 noiembrie 2020

Rafa va ofera biletul zilei fotbal, compus din doua meciuri din preliminariile EURO 2021 under 21.

Biletul zilei pentru marti 17 noiembrie 2020 va propune o combinatie intre intalnirile Grecia U21 vs Scotia U21 si Romania U21 vs Danemarca U21. Am ales casa de pariuri Fortuna pentru ca ne ofera cele mai bune cote in momentul in care scriu acest articol.

Pont Grecia U21 vs Scotia U21

Grecia U21 nu mai are nicio sansa de a se califica la turneul final EURO 2021 under 21. Este a patra in Grupa 4 cu 13 puncte castigate. Zece dintre acestea au fost adunate in 2019. De la reluarea preliminariilor, in cinci partide, nu a mai reusit decat o singura victorie, cu San Marino (1-0). A renuntat si acest lucru s-a vazut in partidele de la domiciliu, cu Croatia U21 (0-1) si Cehia U21 (0-2), ambele pierdute. Giannis Bouzoukis, Argyris Kampetsis si Vangelis Pavlidis au cate doua goluri marcate.

Scotia U21 este pe locul doi in clasament, inaintea ultimei etape din grupa. Pana acum s-a descurcat foarte bine in deplasare, de unde a adus zece puncte. Nu a piersut decat doua puncte in egalul din Cehia. A marcat de zece ori si a primit un singur gol. In cazul unui succes in Grecia va urca pe primul loc, deoarece are avantaj in intalnirile directe cu nationala ceha. Fraser Hornby si Connor McLennan au cate patru goluri marcate in meciurile din grupa.

Situatia este cat se poate de clara, pentru a se califica la turneul final Scotia U21 trebuie sa castige in Grecia. Din ceea ce s-a intamplat pana acum nu ar trebui sa fie probleme. Cota oferita pe victoria oaspetilor este una foarte buna, 1.80, insa este in continua scadere.

Pont Romania U21 vs Danemarca U21

Romania U21 se afla doar la un pas de o noua performanta de exceptie. Cu un succes cu Danemarca U21 se poate califica pentru a doua oara condecutiv la EURO 2021 under 21. De aici ar trebui inceputa constructia unei nationate de valoare. Sunt doua generatii care au facut performanta la acest nivel si pot produce materialul necesar pentru prima echipa. Numai ca este nevoie de un antrenor curajos, care sa nu fie interesat doar de rezultate. Romania a castigat toate cele patru partide disputate pe teren prorpiu in aceasta grupa. Are nevoie de victorie pentru a urca intre cele cinci echipe de pe pozitiile secunde din grupe, ce merg la turneul final. Valentin Mihaila este golgheterul echipei, cu cinci goluri marcate. El este accidentat si nu face parte din lot.

Danemarca U21 nu mai poate pierde primul loc in Grupa 8, indiferent de rezultatul din partida cu Romania U21. A fost ca un taifun in grupa cu opt victorii si un singur rezultat de egalitate. Acesta a fost inregistrat intr-un meci disputat pe teren propriu cu Ucraina (1-1), cand stia ca nu mai poate pierde primul loc. Am vazut ca a scazut in forta in ultimele partide, pe care nu le-a mai abordat la nivel maxim. Andreas Skov Olsen este golgheterul danezilor, cu sapte goluri marcate, dar si el este accidentat.

Este o intalnire in care doar Romania U21 are motivatie. Stie ca are nevoie de o victorie pentru a fi sigura de prezenta la turneul final EURO 2021. Ar fi mare pacat sa ratam o asemenea performanta. Asteptam o victorie a Romaniei U21 la o cota de 1.75.

Prieteni, va asteptam zi de zi pe site-ul nostru. Pe timpul desfasurarii Roland Garros va oferim ponturi si bilete din belsug, pe care le puteti juca, dupa ce le analizati atent voi insiva, la casele de pariuri online din Romania.

 

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri:
6 / 0 / 10
Calcul:
-358 RON
ROI:
-22.4 %
Pariuri:
553 / 35 / 570
Calcul:
-4 762 RON
ROI:
-4.1 %
Rafa

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri: 16
6 / 0 / 10
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 1158
553 / 35 / 570
Calcul
ROI: -4.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Scotia U21castiga & Romania U21 castiga