Biletul Zilei din Fotbal – 23.12.2020

Expertul Legalbet, Marco Birlan, va recomanda un combo la o cota totala de 2.22, format din 2 evenimente.

Salutare tuturor! Astazi ne auzim cu ultima cota de 2.00 inainte de Craciun. Sper ca meciurile extrase din oferta caselor de pariuri online din Romania sa ne aduca un WIN inainte de Ajunul Craciunului. Ne bazam pe doua favorite din La Liga respectiv Serie A.

Real Madrid vs Granada

Granada a fost una din surprizele frumoase ale sezonului trecut. Echipa a prins un loc european si acum nu se dezminte. Alb-rosii vor sa lupte din nou pentru primele 6 pozitii. Real Madrid este insa o candidata certa la titlu. Zinedine Zidane are multa calitate pe plan ofensiv. Karim Benzema are destula experienta incat sa faca diferenta, in timp ce brazilienii Vinicius si Rodrygo aduc “explozie” in benzi.

Tinand cont si de faptul ca se joaca la Madrid, nu vad alt rezultat in afara de “1 solist”.

Verona vs Inter

Trupa lui Conte a iesit din Europa, asadar se poate concentra doar pe campionat in acest moment. AC Milan si Inter isi cauta stralucirea pierduta in ultimul deceniu, iar cele doua au intrat cu Juventus si AS Roma in lupta la titlu. Verona a oscilat in evolutii in actuala stagiune, iar eu am incredere in Lukaku, Martinez & co.

Va doresc mult succes!

 

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
33 / 0 / 14
Calcul:
+760 RON
ROI:
16.2 %
Pariuri:
621 / 8 / 436
Calcul:
-4 909 RON
ROI:
-4.6 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 47
33 / 0 / 14
Calcul:
ROI: +0.2 %
Pariuri: 1067
621 / 8 / 436
Calcul
ROI: -4.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Real Madrid castiga / Inter castiga
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde