Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Biletul Zilei din Fotbal - 04.04.2020

Expertul Legalbet, Marco Birlan, va recomanda un combo la o cota totala de 2.55, format din 2 evenimente.

Astazi ne bazam pe campionatul din Belarus si cel din Burundi, acolo unde doua candidate certe la titlu in tarile lor ar trebui sa se impuna.

Brest vs Slavia Mozyr

Campioana in exercitiu a inceput perfect sezonul, iar echipa e fara infrangere desi a evoluat deja in 3 competitii diferite. Cu SuperCupa castigata, calificata in semi-finalele cupei si cu 4 puncte obtinute in 2 runde, Brest se misca excelent in noua stagiune. Slavia Mozyr e o formatie modesta, fara aspiratii inalte, spre deosebire de adversara sa care tinteste un nou titlu. Tinand cont si de avantajul terenului propriu, cred ca Brest se va impune astazi fara prea mari emotii.

Vital vs Le Messager Ngozi

Le Messager este liderul din Primus League, primul esalon fotbalistic din Burundi – o tara modesta din Africa. Oaspetii au 4 puncte avans fata de Musongati, singura urmaritoare din aceasta stagiune. Astazi echipa nu isi permite un pas gresit, in fata unui adversar iesit din forma. Vital are o singura victorie in ultimele 5 etape si nu arata prea mult fotbal in ultima vreme.

Munca Legalbet continua si incercam sa venim cu ultimele noutati din sportul mondial, special pentru voi. De asemenea, gasiti inca avancronici si bilete interesante in comunitatea noastra. Mult succes, pariati responsabil si aveti grija de voi!

 

Bonus500 RON
Pariaza
2.55
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
28 / 0 / 22
Calcul:
-421 RON
ROI:
-8.4 %
Pariuri:
450 / 7 / 330
Calcul:
-5 979 RON
ROI:
-7.6 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 51
28 / 0 / 22
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 796
450 / 7 / 330
Calcul
ROI: -7.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Brest castiga / Le Mesanger Ngozi castiga