Biletul Zilei din Fotbal — 03.05.2021

Expertul Legalbet, Marco Birlan, va recomanda un combo la o cota totala de 2.24 format din 2 evenimente.

Astazi vine prima recomandare de bilet pentru luna Mai. Am decis sa merg pe derby-ul dintre FCSB si CFR Cluj & pe partida de LaLiga dintre Sevilla si Bilbao. Va invit sa consultati oferta caselor de pariuri de top din Romania pentru a pune mana pe un bonus la prima depunere, cu care puteti paria aceasta cota de 2.24!

FCSB vs CFR Cluj

Sunt cunoscute meciurile echilibrate si tacticizate la limita intre FCSB si CFR Cluj. Succesul din sezonul regulat al stelistilor cu scorul de 3-0 a reprezentat o exceptie de la regula. Cu siguranta, fara acea eliminare a lui Arlauskis lucrurile stateau altfel.

Cu Dennis Man plecat, cu Florinel Coman accidentat si Olimpiu Morutan iesit din forma, atacul gazdelor este inexistent. Florin Tanase nu poate duce de unul singur greul, iar Octavian Popescu este inca mult prea tanar pentru a face fata in astfel de derby-uri.

Sevilla vs Bilbao

Sevilla spera, iar Lopetegui este indreptatit sa o faca in continuare. Echipa sa castiga pe banda rulanta, iar astazi mai are un examen foarte dificil. Alb-rosii vor evolua si cu Real Madrid pe final de sezon, asadar gazdele pot lupta in continuare nu doar pentru podium, ci si pentru titlu.

Va doresc mult succes!

 

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
26 / 0 / 15
Calcul:
+256 RON
ROI:
6.2 %
Pariuri:
671 / 8 / 472
Calcul:
-5 040 RON
ROI:
-4.4 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 41
26 / 0 / 15
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 1155
671 / 8 / 472
Calcul
ROI: -4.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
FCSB vs CFR Cluj sub 2.5 goluri / Sevilla castiga minim o repriza
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde