Biletul Zilei din Europa League - 24.10.2019

Meciuri interesante in Europa League!

Europa League este o competitie imprevizibila, fapt pentru care nu va sugerez sa aruncati mize mari pe aceasta competitie. Am reusit sa gasesc doua evenimente atractive din runda a 3-a a grupelor, despre care voi vorbi in cele ce urmeaza. Voi miza exclusiv pe grupa CFR-ului, la un combo de cota 2.08.

Rennes – CFR Cluj

CFR nu a mai reusit sa repete minunea de asta vara de la Celtic, avand etapa trecuta o evolutie foarte stearsa in Scotia. Acestia au fost invinsi fara drept de apel de campioana Scotiei, iar sansele clujenilor la calificare se diminueaza. Acestia vor intalni o echipa superioara din toate punctele de vedere si ii asteapta o misiune extrem de dificila la Rennes. Gazdele au invins-o de 2 ori in acest an pe PSG, lucru care spune multe despre valoarea francezilor. Ma astept ca CFR Cluj sa fie dominata complet si sa nu poata scoate mai mult decat un punct.

PRONOSTIC: 1X (1.22)

Celtic - Lazio

Lazio este protagonista meciurilor spectaculoase in acest sezon. Acestia au invins-o in ultima perioada pe Genoa cu 4-0, pe Rennes cu 2-1 si au remizat cu Bologna si Atalanta, 2-2 respectiv 3-3. De partea cealalta, Celtic e o echipa foarte ofensiva, mai ales pe teren propriu. Acestia au punctat spre exemplu de 6 ori cu Ross County si de 5 ori cu Partick Thistle. Partida de atazi e una importanta in vederea calificarii, tinand cont de faptul ca din grupa mai face parte si Rennes. Ma astept ca ambele sa atace si cred ca italienii au capacitatea de a puncta in Scotia.

PRONOSTIC: ambele echipe marcheaza (1.71)

 

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
31 / 0 / 14
Calcul:
+631 RON
ROI:
14.0 %
Pariuri:
618 / 8 / 436
Calcul:
-5 118 RON
ROI:
-4.8 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 45
31 / 0 / 14
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 1067
618 / 8 / 436
Calcul
ROI: -4.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Rennes 1X / Celtic GG
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde