Biletul Zilei de la Marco Birlan - 12 August 2019

Facem o calatorie pana in Scandinavia pentru Biletul Zilei!

Oferta este destul de modesta pentru astazi, insa am reusit sa gasesc doua evenimente interesante, din prima liga a Romaniei si a Suediei. Vom merge atat pe goluri, cat si pe solisti. Fara alte introduceri, iata cele doua partide ce alcatuiesc biletul zilei de astazi, la o cota de 2.02.

FC Viitorul – FC Botosani

Viitorul este fara indoiala una din cele mai spectaculoase echipe ale Ligii 1. Formatia lui Gheorghe Hagi este construita exclusiv pe cartea atacului si e una din putinele formatii din Romania ce inca practica acel joc fantezist latin, despre care vorbeste fostul mare international. Acestia au in fata o alta echipa aflata intr-o continua ascensiune, FC Botosani. Cu jucatori de atac precum Ongenda si Golofca, moldovenii cu siguranta vor pune probleme in aceasta deplasare. Ma astept la un duel tare intre Viitorul si Botosani, fapt pentru care cred ca vom avea si goluri.

PRONOSTIC: peste 1.5 goluri (1.43)

Goteborg – Falkenbergs

Goteborg se afla pe pozitia a 6-a in prima liga din Suedia, la 6 puncte de podium. Echipa e intr-o continua ascensiune si intalneste azi o formatie aflata in zona retrogradabila. Falkenbergs are doar 17 reusite in 18 runde, asadar nu cred ca poate pune mari probleme. De partea cealalta, Goteborg a pierdut o singura partida oficiala pe teren propriu, din Martie si pana acum. Ma astept gazdele sa domine categoric, avand si meciurile directe de partea lor. Falkenbergs nu s-a impus niciodata pe terenul celor de la Goteborg, intr-o partida de campionat.

PRONOSTIC: gazdele castiga o repriza (1.40)

 

 

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
23 / 0 / 14
Calcul:
-100 RON
ROI:
-2.7 %
Pariuri:
715 / 8 / 508
Calcul:
-6 073 RON
ROI:
-4.9 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 37
23 / 0 / 14
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 1236
715 / 8 / 508
Calcul
ROI: -4.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
pronosticurile se afla in articol