Biletul zilei cota 3 fotbal pentru 19 iunie 2022

Gavan Marius va ofera biletul zilei din fotbal cu o cota de 3,25 la Betano format din doua meciuri din zona Americii de Sud, mai exact cel din Brazilia dintre Internacional si Botafogo, respectiv cel din Argentina dintre Lanus si Colon de Santa Fe.

Pont Internacional vs Botafogo

In etapa a 13-a din Brazilia, Internacional primeste vizita celor de la Botafogo. In acest moment echipa gazda sta mai bine in clasament, locul 3 cu 21 puncte, in timp ce oaspetii sunt abia pe locul 14 cu 15 puncte.

In ultima etapa Botafogo a invins cu 1-0 acasa pe Sao Paulo si a oprit astfel seria de patru infrangeri consecutive in campionat. Totusi in deplasare la Internacional va fi foarte greu sa obtina un rezultat bun deoarece aceasta are 16 meciuri la rand fara infrangere. In ultimele patru etape Internacional are 3 victorii si 1 remiza. In ultima partida de acasa a invins-o usor cu 3-1 pe Flamengo.

Echipa oaspete are si cativa absenti: Victor Cuesta si Kanu sunt suspendati, iar Luis Oyama, Gustavo Sauer si Carlinhos sunt accidentati. De cealalta parte de la echipa gazda lipsesc Boschilia si Rene, ambii accidentati.

Echipe probabile:

Internacional: Daniel – Bustos, Mercado, Vitao, Moises – Gabriel, Pena – Edenilson, Patrick, Wanderson - David

Botafogo: Fernandez – Sampaio, Klaus, Carli – Saravia, Paula, Tche, Hugo – Lopes, Erison, Piazon

In ultimele patru meciuri directe Internacional s-a impus de fiecare data, ultima oara in luna decembrie 2020, scor 2-1 pe teren propriu. In aceste conditii este de asteptat ca Internacional sa castige si acum, avand o cota de 1,70 la Betano. 

Pont Lanus vs Colon de Santa Fe

Echipa gazda nu a inceput prea bine noul sezon, avand doar 2 puncte obtinute dupa trei etape si astfel ocupa abia locul 25 in acest moment. Mult mai bine a inceput Colon de Santa Fe care e neinvinsa in acest sezon, 1 victorie si 2 remize, cinci puncte suficiente pentru locul 8. 

Si forma este mai buna pentru Colon de Santa Fe care in ultima etapa s-a impus pe teren propriu cu 1-0 in fata celor de la River Plate, in timp ce Lanus a pierdut cu 2-1 in deplasarea de la Atletico Tucuman. 

In ultimii ani Lanus a dominat meciurile directe, avand patru victorii in ultimele cinci intalniri. Totusi cea mai recenta disputa dintre cele doua a avut loc in luna martie a acestui an si s-a incheiat la egalitate, scor 1-1, chiar pe terenul celor de la Lanus. Tinand cont de forma celor doua echipe, Colon de Santa Fe e favorita sa castige acest meci, dar pentru mai multa siguranta recomand DNB pe Colon la o cota de 1,91 la Betano.

De la Lanus vor lipsi castiva jucatori in aceasta etapa: Pedro de la Vega, Bernabei si Jose Sand sunt accidentati, iar Mateo Sanabria este convocat la nationala U19 a Argentinei. De cealalta parte de la oaspeti absenteaza doar Paolo Goltz si Cristian Vega care sunt accidentati.

Echipe probabile:

Lanus: Monetti – Placido, Perez, Braghieri, Pasquini – Acosta, Aguirre, Belmonte, Careaga – Varaldo, Gonzalez

Colon: Burian – Meza, Sanchez, Novillo, Delgado – Farias, Aliendro, Lertora, Bernardi, Teuten – Beltran

Prieteni,va oferim zilnic ponturi si bilete ce au cote valoroase, atent selectionate, de la cele mai bune case de pariuri online din Romania. Nu uitati sa treceti prin filtrul propriu toate propunerile pe care le gasiti pe site-ul nostru inainte de a lua decizia finala de pariere. 

Parior cu experienta de 10 ani in spate, specializat pe ciclism, snooker si biatlon. Uneori pariaza si pe fotbal sau tenis, in special pe campionatele si respectiv turneele importante.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
9 / 1 / 10
Calcul:
-398 RON
ROI:
-19.9 %
Pariuri:
145 / 8 / 106
Calcul:
-1 649 RON
ROI:
-6.4 %
Marius Gavan

Parior cu experienta de 10 ani in spate, specializat pe ciclism, snooker si biatlon. Uneori pariaza si pe fotbal sau tenis, in special pe campionatele si respectiv turneele importante.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 20
9 / 1 / 10
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 263
145 / 8 / 106
Calcul
ROI: -6.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Castiga Internacional & DNB Colon

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii