Biletul zilei 5 Noiembrie 2019 fotbal Champions League

Rafa va ofera biletul zilei pentru ziua de marti, 05.11.2019.

Biletul zilei 5 Noiembrie 2019 fotbal Champions League

Daca e marti, e Champions League si am ales patru meciuri tari din aceasta competitie fotbalistica extraordinara pentru a construi un bilet al zilei veridic, cu sanse mari de reusita.Cotele sunt alese de la casa de pariuri Unibet.

Am folosit promotia multiplicatorului de cote Unibet, care ne aduce, pentru cele patru meciuri pariate, fiecare de cota de cel putin 1.20, un plus de 20% la cota finala a biletului. 

Liverpool vs Genk

Liverpool pune pe prim plan in acest sezon castigarea Premier League, dupa 30 de ani de penitenta. Sigur ca o detinatoare de Champions League are orgoliul ei, astfel incat echipa lui Klopp va trata cu seriozitate acest meci. Liverpool are sase puncte in clasament si o eventuala victorie ar insemna practice calificarea in primavera europeana.

Nu cred ca Genk are forta de a fi mai mult de un sparring-partner. Dupa ce a pierdut meciul tur cu 4-1, belgienii vor juca fotbal aici. Cred ca o cantonare totala in defensiva nu ar avea sorti de izbanda, asa ca nu exclude deloc ca Genk sa marcjheze pe contraatac. Cu sau fara Ianis Hagi pe teren!

Puteti juca aici biletul zilei

Chelsea vs Ajax

Chelsea a castigat la Amsterdam in meciul tur, cu un gol marcat spre final. A fost o mica surpriza atunci, pentru ca Ajax defilase in celelalte meciuri jucate. Cele doua echipe au cate sase puncte in clasament, dar Valencia are si ea pretentii de calificare, cu cele patru puncte pe care le are in cont. Ma astept la un meci echilibrat aici, nu cred ca vreuna dintre echipe se va impune la mai mult de un gol diferenta.

Napoli vs Salzburg

“Gasca nebuna” de la Salzburg il are pe norvegianul Haaland in avanposturi. El e un tip de doar 19 ani, care a marcat deja sase goluri in acest sezon si a uimit Europa fotbalistica. 

Napoli, cu belgianul Mertens la pupitru, are sapte puncte in clasament si o victorie directa in meciul cu Liverpool. Cu toate ca asustriecii au o ofensiva impresionanta, italienii nu isi permit sa piarda aici, e timpul sa isi conserve avantajul agonisit pana acum.

Zenit vs Leipzig

Leipzig este lider si are sase puncte in aceasta grupa in care se mai afla Lyon si Benfica,  nume grele din fotbalul european. Dar rusii de la Zenit au si ei patru puncte si, dupa ce au pierdut la limita meciul tur, vor incerca sa isi ia revansa acum. O victorie i-ar mentine pe cei de la Zenit in lupta pentru calificare, cu sanse mari chiar. Pe de alta parte, nemtii si-ar asigura practice calificarea printr-o victorie. Ma astept la goluri de ambele parti aici.

Nu uitati ca zilnic avem pentru voi bilete si ponturi, dar poate mai important decat atat, va stam la dispozitie cu articolele de la scoala pariurilor

 

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri:
6 / 0 / 9
Calcul:
-249 RON
ROI:
-16.6 %
Pariuri:
524 / 35 / 545
Calcul:
-5 377 RON
ROI:
-4.9 %
Rafa

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri: 15
6 / 0 / 9
Calcul:
ROI: -0.2 %
Pariuri: 1105
524 / 35 / 545
Calcul
ROI: -4.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Liverpool vs Genk peste 2,5 goluri & Zenit vs Leipzig peste 1,5 goluri & Ajax +1,5 goluri handicap asiatic & Napoli vs Salzburg 1x