Biletul zilei 30.05.2021 tenis Roland Garros

Biletul zilei din tenis pentru ziua de 30.05.2021 este alcatuit din doua meciuri de tenis ce se vor juca in turneul masculin de la Roland Garros, pe zgura.

Am profitat din nou de cotele atractive oferite pentru pariurile pe tenis de casa de pariuri Betano.

Pont Guido Pella – Daniel Elahi Galan

Argentinianul Pella, 31 de ani, locul 59 ATP, are doar o victorie in cele sapte meciuri pe care le-a jucat in aceste sapte meciuri pe zgura din acest sezon. Ultimul meci a fost disputat la Geneva si pierdut foarte repede in fata lui Fabio Fognini. Singura victorii din dreptul lui Guido este de fapt o retragere a lui Egor Gerasimov la turneul de la Munchen. Cert este ca Pella nu se regaseste în acest an, chiar pe suprafata sa favorita.

Columbianul Galan are 24 de ani si se afla pe locul 106 ATP. El e un jucator nativ pe zgura si are un bilant de 15 victorii si noua infrangeri pe aceasta suprafata. In calificari, Galan i-a invins pe letonul Gulbis, pe turcul Celikbilek, si pe belgianul Coppejans. Ultimul meci a fost unul foarte disputant, adjudecat in trei seturi si aproape trei ore de joc.

Merg pe mana lui Galan aici, este in forma mult mai buna decat Pella.

Pont Tommy Paul - Christopher O'Connell

Americanul Tommy Paul, locul 55 ATP,  chiar s-a pregatit pentru turneul Roland Garros, turneu pe care l-a castigat ca junior. Sunt 13 victorii si 12 infrangeri pentru Tommy pe zgura in acest an. El a jucat la Parma în aceasta saptamana, unde a ajuns in semifinala, unde a pierdut in fata lui Sebastian Korda, dar unde a trecut de Struff, Vesely si Travaglia.

Australianul O'Connell, 26 de ani, locul 129 ATP, a jucat doar trei meciuri pe zgura in acest sezon. El a primit wild-card la Roland Garros, probabil la contrapartida cu cele ce vor fi acordate francezilor la Australian Open, pentru ca Cristopher nu are performante notabile. Singurul turneu jucat este cel de la Zagreb, unde a castigat doua meciuri in calificari, iar pe tabloul principal a pierdut in fata slovacului Andrej Martin, locul 118 ATP.

Cred ca Paul se va impune aici, poate chiar in trei seturi.

Va rog sa studiati si voi meciurile cu atentie sporita, inainte de a le juca, pe mize moderate, la una dintre casele de pariuri licentiate din Romania

 

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri:
8 / 0 / 8
Calcul:
+55 RON
ROI:
3.4 %
Pariuri:
553 / 35 / 568
Calcul:
-4 562 RON
ROI:
-3.9 %
Rafa

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri: 17
8 / 0 / 8
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 1157
553 / 35 / 568
Calcul
ROI: -3.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Pella – Galan 2, Paul – O’Connell 1
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde