Biletul zilei 30.04.2021 tenis Munchen

Biletul zilei din tenis pentru ziua de 30.04.2021 este alcatuit din doua meciuri din sferturile de finala ale turneului de 250 de puncte de la Munchen, ce se disputa pe zgura.

Am profitat din nou de liniile generoase pentru pariurile pe tenis, oferite de casa de pariuri Betano.

Pont Ilya Ivashka – Alex Zverev

Belarusul Ivashka mi-a ramas in minte saptamana trecuta, in primul tur al turneului de la Barcelona, atunci cand i-a luat un set lui Rafa Nadal si a jucat foarte bine intregul meci. La turneul de la Munchen a venit din calificari, unde a trecut de Berankis si de polonezul Majchrzak. Apoi, pe tabloul principal, i-a invins pe finlandezul Ruusuvuori si pe americanul McDonald. Este demn de remarcat ca in meciurile de pe tablou, Ilya si-a pierdut o singura data serviciul.

Nu pot spune ca Zverev e mare fan al zgurii. La inaltimea sa de aproape 2 metri îi e greu sa alunece pe zgura si sa indoaie genunchii de zeci de ori intr-un meci. Totusi, Sasha se descurca onorabil si pe aceasta suprafata, nu degeaba e locul 6 ATP. Zverev a trecut in  primul tur de lituanianul Berankis. A fost un meci in care neamtul a servit sase asi, dar si-a pierdut, totusi, de doua ori serviciul, in fata unui jucator ce nu exceleaza la retur.

Mizez pe faptul ca Ivashka isi va vinde scump pielea in acest meci. Cred ca serviciul sau solid va fi greu de “break-uit” de catre Zverev.

Pont Casper Ruud – John Millman

Norvegianul Casper Ruud e un tip de 22 de ani ce joaca foarte bine pe zgura si ocupa cel mai bun loc al carierei in clasamentul ATP, 24. La turneul de 1000 de puncte de la Monte Carlo, el a ajuns in semifinale. La Munchen, Casper a trecut in primul tur de Pablo Cuevas, in doua seturi. A fost un meci in care Ruud a servit patru asi si nu i-a lasat nici macar o minge de break lui Pablito Cuevas.

Australianul John Millman, 31 de ani, a facut cateva meciuri bune pe zgura in ultima vreme. La Munchen a trecut de doi jucatori de top 80 ATP, australianul Alexei Popyrin si argentinianul Guido Pella, care s-a retras in setul al doilea al confruntarii lor. Millman are un joc solid de fundul terenului, dar nu poseda in arsenal vreo lovitura care sa faca diferenta.

Cred ca norvegianul Ruud se va impune clar aici.

Va rog sa studiati si voi meciurile cu atentie, inainte de a le juca la una dintre casele de pariuri licentiate din Romania.

 

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri:
9 / 0 / 6
Calcul:
+267 RON
ROI:
17.8 %
Pariuri:
544 / 35 / 560
Calcul:
-4 708 RON
ROI:
-4.1 %
Rafa

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri: 15
9 / 0 / 6
Calcul:
ROI: +0.2 %
Pariuri: 1140
544 / 35 / 560
Calcul
ROI: -4.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Ivashka – Zverev, Ivashka + 5,5 games handicap asiatic; Ruud- Millman 2-0 la seturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde