Biletul zilei 30.03.2021 tenis Miami

Biletul zilei din tenis pentru ziua de 30.03.2021 este alcatuit din doua meciuri din turneul de 1000 de puncte de la Miami, pe suprafata hard outdoor.

Am profitat din nou de cotele tentante si de liniile generoase de la pariurile pe tenis, oferite de  casa de pariuri Betano.

John Isner – Roberto Bautista Agut

Americanul John Isner a castigat Masters-ul de la Miami in 2018 si a facut finala in anul 2019, atunci cand a pierdut la Federer. E clar ca lui John ii place hardul de aici si, chiar daca a ajuns la 35 de ani, serviciul extraordinar il tine tare pe pozitii. In meciul cu McDonald din primul tur, John a servit 15 asi. Apoi, nu i-a lasat nicio minge de break lui Aliassime si  s-a impus in doua tie-break-uri in fata acestuia.Si in acest meci a servit 16 asi si si-a reconfirmat dragostea pentru terenurile dure din Miami.

Spaniolul Bautista Agut este un all court player, a demonstrat din plin asta chiar si in acest an, cand a facut finala la Doha. La Miami, el a beneficiat de retragerea lui Lloyd Harris in primul tur, iar apoi a trecut de germanul Struff, in trei seturi. In aceste meci, Roberto a servit cinci asi, si-a pierdut de trei ori serviciul si a convertit in puncte 73% din mingile puse in joc cu primul serviciu.

E foarte greu sa il bati pe Isner la Miami, am zis si data trecuta asta, dar am mizat pe Aliassime. Acum, ii voi da ceva credit marelui John.

Pont Alexander Bublik – Taylor Fritz

Cazacul Bublik e tipul ala care zicea ca joaca tenis doar pentru bani, nu din bucuria jocului. Cum-necum, Bublik e intr-o forma foarte buna si la Miami a trecut, in minim de seturi, de sarbul Djere si de australianul Duckworth. Au fost meciuri in care Bublik a servit 14 asi in total si a convertit in puncte 74% dintre mingile jucate cu primul serviciu.

Americanul Taylor Fritz, locul 30 ATP, a trecut de compatriotul sau, Marcos Giron. cu un dublu 6-2. A fost un meci practic fara istoric, in care Fritz nu i-a lasat nicio posibilitate de break adversarului sau. Apoi, Fritz l-a invins pe britanicul Norrie, in trei seturi. Taylor si-a pierdut serviciul o singura data in acest meci. Asadar, Taylor Fritz e in forma buna, in acest sezon si a trecut doua tururi la Australian Open si a facut semifinala la Doha. 

Bublik are un stil neortodox, cu lovituri scurte si servicii pe sub mana. Fritz e mai focusat si ii dau o sansa in plus in acest meci.

Va rog sa studiati si voi meciurile cu atentie, inainte de a le juca la una dintre casele de pariuri licentiate din Romania.

 

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri:
9 / 0 / 7
Calcul:
+288 RON
ROI:
18.0 %
Pariuri:
536 / 35 / 554
Calcul:
-4 933 RON
ROI:
-4.4 %
Rafa

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri: 17
9 / 0 / 7
Calcul:
ROI: +0.2 %
Pariuri: 1126
536 / 35 / 554
Calcul
ROI: -4.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Bublik - Taylor Fritz, Fritz+2,5 games handicap asiatic; Bautista Agut – John Isner, Isner +3,5 games handicap asiatic
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde