Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Biletul zilei 28 august 2019 tenis US Open

Biletul zilei de la US Open 2019 este format din doua meciuri din turneul masculin.

Biletul zilei 28 august 2019 tenis US Open

Intram deja in turul al doilea la turneul de tenis de Grand Slam US Open 2019. Valorile se cern, iar meciurile devin din ce in ce mai palpitante.

Nu uitati de concurs, trebuie doar sa spuneti care este jucatorul de tenis preferat si din ce motiv il iubiti. E simplu sa participati, va asteptam.

Stan Wawrinka vs Jeremy Chardy

Stan Wawrinka a avut nevoie de patru seturi pentru a trece de adolescentul italian Jannik Sinner. Stan a servit 15 asi, dar si sase duble greseli, si-a cedat de patru ori serviciul si a castigat 72% dintre punctele jucate cu primul serviciu. E nevoie de ajustari in jocul lui Stan, au fost peste 50 de greseli nefortate, dar experienta si-a spus cuvantul in cele din urma.

Jeremy Chardy a trecut de polonezul Hubert Hurkacz in cinci seturi, dupa ce a revenit de la 1-2. Jeremy a servit 15 asi si sase duble greseli, a avut 73 de lovituri castigatoare si 59 de greseli nefortate si si-a pierdut de patru ori serviciul. A fost un meci de peste trei ore, Chardy a avut un joc solid.

Cu Wawrinka va fi altceva, reverul cu o mana al lui Stan face ravagii, mai ales in lung de linie. Merg pe Stan "the man" aici...

Puteti juca aici biletul zilei

Feliciano Lopez vs Yoshihito Nishioka

Veteranul Feliciano Lopez, 37 de ani, a trecut in primul tur, poate cumva surprinzator, de americanul Taylor Fritz, in patru seturi. Feliciano aservit 22 de asi si si-a pierdut o singura data serviciul, impunandu-se cu arma sa cea mai de temut, lovitura de serviciu. Raportul dintre loviturile castigatoare si greselile nefortate, 47-27, a fost determinant pentru acest meci.

Japonezul Nishioka l-a invins pe americanul Giron in patru seturi, dupa ce a cedat primul set. Intr-un sport care a devenit din ce in ce mai fizic, mai ales pe suprafetele rapide, Nishioka este atipic. El serveste cu foarte mult kick, nu cu forta, cei 1.70 m nu ii permit servicii in forta. Japonezul compenseaza cu deplasarea in teren, jocul de regularitate de pe fundul terenului si cu faptul ca da foarte multe mingi inapoi. Am vazut statistici ce atesta ca el alearga uneori  in jur de 8 km pe meci, ceea ce este enorm. 

In meciurile pe hard conteaza foarte mult serviciul, iar Feliciano este un big server. Aleg, cu riscurile de rigoare, sa mizez pe Nishioka aici, el are un sezon foarte bun pe hard.


5d64c6afdb82e_1566885551.PNG

Va asteptam in fiecare zi cu ponturi si bilete proaspete, ramaneti alaturi de noi.

 

Bonus500 RON
Pariaza
2.04
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri:
17 / 3 / 19
Calcul:
-216 RON
ROI:
-5.5 %
Pariuri:
438 / 33 / 409
Calcul:
-1 960 RON
ROI:
-2.2 %
Rafa

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri: 39
17 / 3 / 19
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 882
438 / 33 / 409
Calcul
ROI: -2.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Victorie Wawrinka & victorie Nishioka