Biletul Zilei – 28.01.2020

Expertul Legalbet, Marco Birlan, va recomandă un combo la o cota totala de 2.02, format din 3 evenimente.

FC Porto si Bilbao sunt formatiile de la care ma astept sa se impuna, in timp ce AC Milan si Torino ar trebui sa produca spectacol pe San Siro.

AC Milan - Torino

AC Milan are sansa de a ajunge in semifinalele Cupei Italiei. Un trofeu in acest sezon, imediat dupa revenirea lui Zlatan Ibrahimovic, ar inseamna enorm pentru club. O echipa precum AC Milan are foame de trofee si pentru a reveni in atentia fotbalului european, trebuie sa inceapa sa castige. Gazdele au 4 victorii consecutive si moralul echipei este unul foarte bun. Torino vine dupa un 0-7 pe teren propriu cu Atalanta, iar defensiva oaspetilor sufera enorm.

FC Porto – Gil Vicente

FC Porto nu poate claca si astazi, altfel isi ia adio de la titlu. Echipa e la 10 puncte de Benfica, iar la cum arata vulturii, un nou esec al celor de la Porto ar pune capat luptei pentru trofeu. Trupa de pe Dragao vine dupa un esec cu Sporting Braga in Cupa Ligii si va cauta sa se razbune astazi pe modesta Gil Vicente. Oaspetii nu impresioneaza cu nimic in campionat si cu atat mai putin cred ca o vor face astazi.

Tenerife - Bilbao

Bilbao are parte de un start de an foarte bun, echipa fiind fara esec. Bascii nu au mai pierdut o partida oficiala din 8 Decembrie, iar moralul echipei este bun. De partea cealalta, Tenerife este o formatie ambitioasa din LaLiga2. Gazdele au reusit sa o elimine deja pe Valladolid, insa Bilbao este cu totul altceva. Ma astept la o dominare completa a oaspetilor, care au puterea de a-si asigura calificarea.

 

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
13 / 0 / 15
Calcul:
-714 RON
ROI:
-25.5 %
Pariuri:
689 / 8 / 492
Calcul:
-5 946 RON
ROI:
-5.0 %
Marco Birlan

Tipster cu peste 5 ani de experienta in spate, specializat pe fotbal, in special Premier League, Ligue 1 si campionatele puternice din America de Sud.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 28
13 / 0 / 15
Calcul:
ROI: -0.3 %
Pariuri: 1192
689 / 8 / 492
Calcul
ROI: -5.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
AC Milan vs Torino peste 1.5 goluri / FC Porto castiga / Bilbao se califica