Biletul zilei 26.04.2021 tenis Estoril

Biletul zilei din tenis pentru ziua de 26.04.2021 este alcatuit din doua meciuri de tenis ce se vor juca la turneul de 250 de puncte de la Estoril, pe zgura.

Am profitat din nou de cotele tentante ale pariurilor pe tenis, oferite de casa de pariuri Betano.

Albert Ramos-Vinolas  – Fernando Verdasco

Spaniolul Ramos-Vinolas are 33 de ani si ocupa locul 46 ATP. Palmaresul sau pe zgura in acest sezon este de 11 victorii si cinci infrangeri. In luna februarie, Ramos a facut finala la turneul de la Cordoba si apoi, semifinala la Buenos Aires. Albert a participat si la turneul de 500 de puncte de la Barcelona, unde a reusit sa treaca doua tururi. A fost invins de rusul Rublev, in optimi de finala, dupa un meci aprig, de trei seturi.

Spaniolul Fernando Verdasco, locul 69 ATP, fost loc 7 mondial, revine in circuit dupa o pauza lunga. El are 37 de ani si a jucat un singur meci in acest an, si acela pe hard, la turneul de 1000 de puncte de la Miami. Fernando este insa un vajnic jucator de zgura, are peste 400 de meciuri jucate pe aceasta suprafata si peste 270 de victorii. Revenirea intr-un joc oficial va fi insa foarte grea, asa se intampla de fiecare data dupa pauze lungi. 

Se intalnesc aici doi spanioli, doi “zguristi”, doi jucatori de mana stanga, care au jucat noua meciuri directe. Ii dau un plus de credit lui Ramos-Vinolas, el a jucat mult mai mult in acest sezon si a facut-o cu rezultate bune. O sa incerc un 2-0 la seturi pentru Ramos aici.

Pont Francis Tiafoe – Kevin Anderson

Americanul Tiafoe, 23 de ani, a facut cateva meciuri bune pe zgura in acest sezon, se pare ca a inceput “sa prinda gustul” acestei suprafete. Meciul cu Diego Schwartzman de la Barcelona ramane unul de tinut minte, pentru ca Tiafoe a avut set si 5-3 in acest meci. Apoi, experienta superioara pe zgura a lui Diego si-a spus cuvantul.Oricum, Tiafoe are trei victorii si trei infrangeri pe zgura in acest an, e un palmares decent.

Sud-africanul Kevin Anderson, 34 de ani, debuteaza pe zgura in acest sezon. El a jucat doar cinci meciuri in total in acest an, toate pe hard, ultimul la turneul de 1000 de puncte de la Miami. Atuul lui Anderson este serviciul, asta si datorita inaltimii sale impunatoare, de 2.03 metri. Pe zgura insa, acest avantaj nu are atat de mare relevanta, iar deplasarea sa laterala mai greoaie poate fi un dezavantaj serios.

Merg pe mana lui Tiafoe aici, a aratat in ultimul timp ca poate juca bine sip e zgura. 

Va rog sa studiati si voi meciurile cu atentie, inainte de a le juca la una dintre casele de pariuri licentiate din Romania

 

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri:
9 / 0 / 6
Calcul:
+267 RON
ROI:
17.8 %
Pariuri:
544 / 35 / 560
Calcul:
-4 708 RON
ROI:
-4.1 %
Rafa

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri: 15
9 / 0 / 6
Calcul:
ROI: +0.2 %
Pariuri: 1140
544 / 35 / 560
Calcul
ROI: -4.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Ramos-Vinolas vs Verdasco, 2-0 la seturi; Tiafoe vs Anderson 1
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde