Biletul zilei 24.05.2021 tenis Belgrad

Biletul zilei din tenis pentru ziua de 24.05.2021 este alcatuit din doua meciuri de tenis ce se vor juca la turneul de la Belgrad, pe zgura. La turneu va participa si Novak Djokovic, numarul 1 ATP.

Am profitat din nou de cotele tentante oferite pentru pariurile pe tenis de casa de pariuri Betano.

Pont Miomir Kecmanovic – Pablo Cuevas

Sarbul Kecmanovic, 21 de ani locul 47 ATP,  are un bilant pe zgura de patru victorii si sase infrangeri in acest sezon. Cel mai bun turneu al sau a fost tocmai cel disputat la Belgrad, tot la Belgrad, in luna aprilie. Acolo a ajuns in sferturi de finala, unde a fost eliminat usor de Novak Djokovic. Ultimul sau meci a fost cel de la Roma, unde a fost invins de rusul Karatsev, in primul tur, in doua seturi stranse.

Uruguayanul Cuevas, 35 de ani, a reusit sa faca semifinala la Geneva saptamana trecuta, unde a fost invins de Shapovalov. Pablo este un jucator tipic de zgura, iar experienta sa pe aceasta suprafata este una imensa. De altfel, la Geneva, el a reusit sa treaca de Grigor Dimitrov si de americanul Opelka, ambii jucatori de top 50 ATP.

Kecmanovic joaca bine in Serbia natala, cred ca isi va vinde scump pielea in acest meci.

Pont Radu Albot – Thiago Monteiro

Moldoveanul Albot, 31 de ani, locul 79 ATP, nu a jucat prea mult in ultima vreme. De altfel, pe zgura are doar un meci disputant la Madrid si pierdut in fata tanarului italian Lorenzo Musetti. Apoi, s-a retrad de la turneul de la Roma, acuzand o gastrita. A ales sa joace la Belgrad, in speranta de a mai aduna cateva meciuri inaintea regalulkui de la Roland Garros.

Brazilianul Monteiro, locul 78 ATP, este un jucator nativ de zgura. Spre deosebire de Radu, el a jucat mult pe zgura, are un bilant de patru victorii si opt infrangeri in acest an. Ultimul meci disputat este cel de la Geneva, unde a pierdut la sarbul Djere, locul 52 ATP, in trei seturi foarte disputate.

Merg pe mana lui Monteiro aici, are mult mai multe meciuri in picioare, desi rezultatele sale au fost mai degraba modeste.

Va rog sa studiati si voi meciurile cu atentie sporita, inainte de a le juca, pe mize moderate, la una dintre casele de pariuri licentiate din Romania

 

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri:
10 / 0 / 6
Calcul:
+437 RON
ROI:
27.3 %
Pariuri:
553 / 35 / 566
Calcul:
-4 362 RON
ROI:
-3.8 %
Rafa

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri: 16
10 / 0 / 6
Calcul:
ROI: +0.3 %
Pariuri: 1154
553 / 35 / 566
Calcul
ROI: -3.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Kecmanovic- Cuevas, Kecmanovic +3,5 games handicap asiatic; Monteiro - Albot 1,
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde