Biletul zilei 24.01.2022 Australian Open

Biletul zilei din tenis pentru ziua de 24.01.2022 este alcatuit din doua meciuri de tenis ce se vor juca in optimi de finala la Australian Open.

Atentie, meciurile incep la ora 05.00 dimineata, ora României.

Am profitat de cotele atractive oferite pentru pariurile pe tenis, de casa de pariuri Betano.

Pont Maxime Cressy– Daniil Medvedev

Americanul Cressy este o surpriza placuta in acest turneu, desi traseul sau nu a fost foarte greu. L-a invins pe Isner, e adevarat, in primul tur, dupa cinci seturi si patru tie-break-uri. Marele John nu mai e insa ce a fost. Cressy i-a mai invins si pe cehul Machac si pe australianul O”Connel, in cate patru seturi. Maxime a servit in total 77 de asi si si-a pierdut serviciul doar de doua ori pana acum.

Rusul Medvedev este principalul favorit la castigarea turneului. El a avut probleme, daca se poate spune asa, doar in meciul cu excentricul Kyrgios, in care a cedat un set, In rest, au fost victorii in cate trei seturi la Laaksonen si la Botic Van de Zandschulp. Medvedev a servit 51 de asi si si-a pierdut de trei ori serviciul.

Cred ca Maxime isi va vinde scump pielea aici. Cat va putea, desigur, ma bazez pe serviciul sau super penetrant.

Pont Alex De Minaur – Jannick Sinner

Australianul De Minaur are 22 de ani si ocupa locul 34 ATP. El a trecut de italianul Musetti, polonezul Majchrzak si de spaniolul Andujar, pierzand set doar in turul inaugural. De Minaur a servit in total 23 de asi si a reusit procentaje de reusita cu punctele jucate pe primul serviciu de minim 67%. Si-a cedat serviciul doar de patru ori pana acum.

Italianul Sinner are 20 de ani si se afla pe locul 11 ATP. El i-a invins pana acum pe Joao Sousa, pe americanul Steve Johnson si pe japonezul Taro Daniel, in fata caruia a pierdut si singurul set de pana acum. Sinner a servit in total 24 de asi si si-a pierdut serviciul de sase ori pana acum.

Mizez aici pe un meci destul de echilibrat, intre doi vajnici reprezentanti ai Next Gen.

Va rog sa studiati si voi cu atentie meciurile, inainte de a le juca la una dintre casele de pariuri licentiate din Romania

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri:
7 / 0 / 1
Calcul:
+753 RON
ROI:
94.1 %
Pariuri:
605 / 35 / 605
Calcul:
-2 726 RON
ROI:
-2.2 %
Rafa

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri: 8
7 / 0 / 1
Calcul:
ROI: +0.9 %
Pariuri: 1245
605 / 35 / 605
Calcul
ROI: -2.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Cressy – Medvedev, peste 28,5 games; De Minaur - Sinner, peste 31,5 games

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde