Biletul zilei 22.07.2021 tenis Umag

Biletul zilei din tenis pentru ziua de 22.07.2021 este alcatuit din doua meciuri de tenis ce se vor juca la turneul pe zgura de la Umag, Croatia.

Am profitat din nou de cotele atragatoare oferite pentru pariurile pe tenis de casa de pariuri Betano.

Pont Andrej Martin – Carloz Alcaraz Garfia

Slovacul Martin are 31 de ani si ocupa locul 112 ATP. El are un bilant de 22 de victorii si 17 infrangeri pe zgura in acest sezon, dar a jucat si destule challenger-uri.

La turneul de la Belgrad a ajuns in semifinala si a reusit sa ii ia set lui Novak Djokovic. In primul tur la Umag a trecut, in trei seturi de italianul Renzo Olivo, in trei seturi, dupa ce l-a pierdut pe primul.

Spaniolul Alcaraz are doar 18 ani si este noua senzatie a tenisului spaniol. El se afla pe locul 72 in acest moment. Carlos are un bilant de 18 victorii si sase infrangeri pe zgura, cu tur trei reusit la Roland Garros. La Umag, a trecut in primul tur de Lucas Pouille, dupa ce a pierdut primul set.

Ma astept la un meci echilibrat aici, desi Alcaraz pare ca zburda pe zgura..

Pont Dusan Lajovic - Zapata Miralles 

Sarbul Lajovic are 31 de ani si se afla pe locul 43 ATP. In acest sezon de zgura a reusit sa castige doar patru meciuri si a pierdut opt. O oarecare revenire s-a vazut in turneul de la Hamburg, unde a trecut doua tururi, cu victorii la Pouille si la Alex Molcan.

Spaniolul Zapata Miralles, 24 de ani, se afla pe locul 120 ATP, cel mai bun al carierei. El are un bilant de 15 victorii si sase infrangeri pe zgura in acest sezon. In primul tur la Umag, a trecut, in trei seturi, de Pablo Cuevas, un jucator cu reverul cu o singura mana, la fel ca Lajovic.  

Ma astept ca Zapata Miralles sa isi vanda scump pielea aici.

Va rog sa studiati si voi meciurile cu atentie mare, inainte de a le juca, pe mize moderate, la una dintre casele de pariuri licentiate din Romania.

 

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri:
8 / 0 / 8
Calcul:
+9 RON
ROI:
0.6 %
Pariuri:
564 / 35 / 577
Calcul:
-4 322 RON
ROI:
-3.7 %
Rafa

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri: 17
8 / 0 / 8
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 1177
564 / 35 / 577
Calcul
ROI: -3.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Martin – Alcaraz, Martin +5,5 games; Zapata Miralles – Lajovic, Zapata +4,5 games
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde