Biletul zilei 22.04.2021 tenis Barcelona

Biletul zilei din tenis pentru ziua de 22.04.2021 este alcatuit din doua meciuri de tenis de la turneul de 500 de puncte de la Barcelona, pe zgura.

Am profitat din nou de cotele tentante si de liniile generoase de la pariurile pe tenis, oferite de casa de pariuri Betano.

Cameron Norrie – David Goffin

Britanicul Norrie nu e un mare fan al zgurii, dar la Barcelona a reusit doua victorii pretioase: la italianul Caruso, in doua seturi si la rusul Khachanov, in trei seturi. Norrie este un jucator de mana stanga, cu o lovitura de dreapta foarte penetranta. El a reusit sase asi in meciul cu Khachanov si a transformat in puncte castigatoare 74% dintre mingile puse in joc cu primul serviciu.

Belgianul Goffin a reusit sa ajunga in sferturi de finala la turneul Masters de la Monte Carlo.La Barcelona, a trecut in primul tur de francezul Herbert, in doua seturi. A fost un meci in care Goffin a servit cinci asi si nu i-a dat nicio minge de break lui Herbert.

Ii dau un plus de credit lui Goffin aici, el e specialistul pe zgura din aceasta confruntare.

Pont Bautista Agut – Jannik Sinner

Spaniolul Bautista Agut este aproape de top 10 ATP, iar jocul sau e foarte solid, atat pe hard cat si pe zgura. La Monte Carlo a pierdut in fata lui Rublev, dupa un meci apocaliptic, in trei seturi. La Barcelona, a trecut de Pablo Andujar in doua seturi scurte, in care si-a pierdut o singura data serviciul. Anduranta e punctul forte al tenisului lui Bautista.

Italianul de 19 ani Sinner a reusit sa treaca de belarusul Egor Gerasimov in primul tur la Barcelona. A fost un meci in care Jannik a servit cinci asi, nu si-a pierdut serviciul si a castigat 81% dintre punctele jucate cu primul serviciu. Sinner e un demn exponent al Next Gen, dar nu cred ca are forta necesara pentru al invinge pe zgura pe spaniolul Bautista – Agut.

Va rog sa studiati si voi meciurile cu atentie, inainte de a le juca la una dintre casele de pariuri licentiate din Romania.

 

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri:
9 / 0 / 7
Calcul:
+167 RON
ROI:
10.4 %
Pariuri:
543 / 35 / 560
Calcul:
-4 799 RON
ROI:
-4.2 %
Rafa

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri: 16
9 / 0 / 7
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 1138
543 / 35 / 560
Calcul
ROI: -4.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Norrie - Goffin 2; Bautista Agut - Sinner, Bautista +3,5 games handicap asiatic
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde