Biletul zilei 22.03.2021 fotbal Germania

Biletul zilei din fotbal pentru ziua de 22.03.2021 este alcatuit din doua meciuri din ligile a doua si a treia din Germania.

Am profitat din nou, ca de obicei, de cotele atractive de la casa de pariuri Betano.

Pont 1860 Munchen - Dynamo Dresda 

1860 Munchen se afla pe locul patru, cu 45 de puncte. Distanta fata de locul al doilea, ce promoveaza direct in Zweite, este de 12 puncte, dar Munchen are cu un meci mai putin decat Rostock, a doaua din clasament. Mai sunt noua etape pana la final si acest meci devine foarte important pentru gazde.

Sascha Molders, atacantul de 36 de ani care a jucat la Augsburg in Bundesliga, este golgheterul echipei sdi al campionatului, cu 16 goluri si trei pase decisive.

Dynamo Dresda se afla pe primul loc in divizia a treia din Germania, dar lupta pentru promovare e departe de a fi transata. Distanta fata de locurile doi si trei este de doar un punct. Mijlocasul Christoph Daferner este golgheterul echipei, cu zece goluri si sase pase decisive. Dynamo are cea mai buna defensiva din campionat.

Sunt doua echipe cu ambitii de promovare in Zweite Bundesliga. Dar presiunea e pe gazde, care ar trebui sa castige neaparat aici pentru a mai avea sanse de promovare.

Pont Fortuna Dusseldorf- Bochum

Fortuna se afla pe locul sase in liga a doua din Germania, la noua puncte de locul al doilea si cu un meci mai putin decat Furth, echipa de pe locul secund. Echipa are doar o infrangere in ultimele cinci etape, iar pe teren propriu a pierdut doar un meci. Golgheterul echipei este atacantul Rouwen Hennings, cu opt goluri si o pasa decisiva.

Bochum are 48 de puncte si se afla acum pe locul al treilea in clasament. Lupta pentru promovare este apriga, iar Bochum are sanse bune, cel putin pentru locul de baraj pentru accederea in Bundesliga.Golgheterul echipei este austriacul Robert Zulj, cu 12 goluri si opt pase decisive.

O victorie ar fi o mana cereasca pentru gazde, dar Bochum este si ea implicata direct in lupta pentru promovare, e clar ca nu ar dori sa piarda aici.

Va rog sa studiati si voi meciurile cu atentie, inainte de a le juca la una dintre casele de pariuri licentiate din Romania

 

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri:
9 / 0 / 7
Calcul:
+288 RON
ROI:
18.0 %
Pariuri:
536 / 35 / 554
Calcul:
-4 933 RON
ROI:
-4.4 %
Rafa

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri: 17
9 / 0 / 7
Calcul:
ROI: +0.2 %
Pariuri: 1126
536 / 35 / 554
Calcul
ROI: -4.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
1860 Munchen – Dynamo Dresda sansa dubla 12, Dusseldorf - Bochum 1X si sub 5,5 goluri
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde