Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Biletul zilei 22.01.2020 tenis Australian Open

Rafa va ofera biletul zilei din tenis, ce cuprinde doua meciuri de la Australian Open 2020.

Biletul zilei 22.01.2020 tenis Australian Open

Biletul zilei din tenis cuprinde doua meciuri de la Australian Open 2020, ambele din turneul masculin.Trecem deja la turul al doilea, sita a inceput sa cearna, iar meciurile devin din ce in ce mai palpitante. 

Cotele pentru meciurile alese sunt unele foarte generoase pentru optiunile de handicap asiatic ajustabil pentru care am optat, si le gasiti doar la casa de pariuri Betano.

John Millman vs Hubert Hurkacz

John Millman este australian si este obisnuit cu atmosfera caniculara de aici. In primul tur, John a trecut de francezul Ugo Humbert, continuand o serie buna de victorii din acest sezon, in care a trecut de Khachanov, sau Auger-Aliassimme. Millman a reusit in primul meci de la Melbourne sa serveasca cinci asi , dar si-a pierdut de patru ori serviciul. Jocul sau este unul de tenis procentaj, Millman reusind sa dea multe mingi inapoi sis a stea bine in raliurile lungi.

Polonezul Hurkacz a avut viata grea in primul tur, contra lui Dennis Novak, din Austria. Hurkacz a revenit de la 0-2 la seturi, reusind sa se impuna in set decisiv. Hubert Hurkacz a servit 16 asi dar si noua duble greseli in acel meci, pierzandu-si de trei ori serviciul. Doar o infrangere a inregistrat Hurkacz in cele opt meciuri jucate in acest sezon.

Ii dau ceva sanse lui John aici, desi Hurkacz este superior la serviciu.

Millman, cu un handicap asiatic de +5,5 ghemuri, este alegerea mea aici.

Puteti juca aici biletul zilei

Jordan Thompson vs Fabio Fognini

Australianul Thompson a trecut in trei seturi clare de cazacul Alexander Bublik in primul tur la Australian Open. A fost si singura sa victorie din acest an, dup ace pierduse in primul tur atat la Doha , cat si la Adelaide.

Jordan  a servit cinci asi si si-a pierdut o singura data serviciul in meciul din primul tur.

Italianul Fognini a rezistat unui adevarat asediu in primul tur, din partea celui mai inalt jucator din circuit, americanul Reilly Opelka. Fabio a revenit de la 0-2 la seturi si s-a impus intr-un maxi tie-break in setul decisiv.

Fognini a stat foarte mult pe teren, peste trei ore si jumatate, a servit 11 asi si si-a pierdut o singura data serviciul.

Italianul e superior la serviciu, dar nu sta prea bine la pregatirea fizica si ma gandesc ca si meciul istovitor din primul tur va lasa urme aici.

Alegerea mea este Thompson, cu  un handicap asiatic de +5,5 ghemuri.

Prieteni, va asteptam zi de zi pe site-ul nostru. Va oferim ponturi si bilete din tenis pe toata durata Australian Open 2020, dar avem si articole foarte utile utile pentru pariori la scoala pariorilor.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.92
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri:
12 / 1 / 29
Calcul:
-1 512 RON
ROI:
-36.0 %
Pariuri:
465 / 34 / 466
Calcul:
-4 622 RON
ROI:
-4.8 %
Rafa

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri: 42
12 / 1 / 29
Calcul:
ROI: -0.4 %
Pariuri: 965
465 / 34 / 466
Calcul
ROI: -4.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Thompson vs Fognini, Thompson (+5,5) ghemuri @ Millman vs Hurkacz, Millman (+5,5) ghemuri