Biletul zilei 21.09.2021 tenis Metz

Biletul zilei din tenis pentru ziua de 21.09.2021 este alcatuit din doua meciuri de tenis ce se vor juca in turneul de la Metz, pe suprafata hard, in sala.

Am profitat de cotele tentante oferite pentru pariurile pe tenis, de casa de pariuri Betano.

Pont Ugo Humbert – Andy Murray

Francezul Ugo Humbert este pe locul 26 ATP, are un an foarte bun in circuit si un bilant de 19 victorii si 19 infrangeri. Ugo a facut sfert de finala la Tokyo, la Jocurile Olimpice, dar ultimele trei meciuri ale sale au fost infrangeri. Pe hard indoor are un bilant de patru infrangeri si trei infrangeri in acest sezon.

Britanicul Andy Murray, 34 de ani, actualmente pe locul 115 ATP, a primit wild card la acest turneu. El a jucat saptamana trecuta la challenger-ul de la Rennes si a pierdut in turul al doilea la rusul Safiullin, locul 158 ATP. Andy are un bilant de 11 victorii si noua infrangeri in acest sezon si a jucat mai putine turnee dupa operatia de la sold.

Umbert nu a mai jucat de la US Open, Andy are mai multe meciuri recente in picioare. Mizez pe multe ghemuri in acest meci. 

Pont Arthur Rinderknech – Marcos Giron

Francezul Rinderknech a avut un sezon foarte bun, care i-a adus cel mai bun clasament din cariera, locul 74 ATP. Bilantul sau pe hard indoor este de 21 de victorii si opt infrangeri in acest sezon. Chiar saptamana trecuta a jucat un challenger in sala, la Rennes, unde a facut semifinala, pierduta la Bonzi. In sferturi, Arthur a reusit sa il elimine pe Lucas Pouille, fost jucator de top 10 ATP.

Anericanul Marcos Giron are un bilant de 23 victorii si 19 infrangeri in acest sezon, cu un 2-2 pe hard, in sala. Ultimul meci al sau a fost la US Open, acum aproape o luna. A pierdut in fata lui Daniel Evans, in patru seturi. A existat si un meci direct intre Rinderknech si Giron, in anul 2019, jucat pe zgura si castigat de Giron, dupa doua seturi jucate in prelungiri.

Francezul are mai multe meciuri in picioare in ultima vreme si îi dau prima sansa in acest meci.

Va rog sa studiati cu atentie meciurile, inainte de a le juca, pe mize modice, la una dintre casele de pariuri licentiate din Romania

 

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri:
8 / 0 / 1
Calcul:
+732 RON
ROI:
81.3 %
Pariuri:
580 / 35 / 586
Calcul:
-3 576 RON
ROI:
-3.0 %
Rafa

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri: 9
8 / 0 / 1
Calcul:
ROI: +0.8 %
Pariuri: 1201
580 / 35 / 586
Calcul
ROI: -3.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Humbert – Murray, peste 21,5 games , Rinderknech – Giron, Riderknech +2,5 games
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde