Biletul zilei 20.07.2021 tenis Umag

Biletul zilei din tenis pentru ziua de 20.07.2021 este alcatuit din doua meciuri de tenis ce se vor juca la turneul pe zgura de la Umag, Croatia.

Am profitat din nou de cotele atragatoare oferite pentru pariurile pe tenis de casa de pariuri Betano.

Pont Lucas Pouille – Carloz Alcaraz Garfia

Francezul Pouille, 27 de ani, locul 101 ATP, revine incet, incet, dupa o accidentare grava. Bilantul sau pe zgura in acest an este de doua victorii si cinci infrangeri. Ultimul sau meci a avut loc la Hamburg saptamana trecuta si a fost pierdut in fata lui Dusan Lajovic, cu un dublu 6-4.

Spaniolul Alcaraz are doar 18 ani si este noua senzatie a tenisului spaniol. El se afla pe locul 72 in acest moment. Carlos are un bilant de 17 victorii si sase infrangeri pe zgura, ultima sa isprava fiind la Roland Garros. Acolo a obtinut trei victorii in calificari si doua victorii pe tabloul principal, unde a pierdut la Struff. 

Ma astept ca spaniolul Alcaraz sa se impuna aici.  

Pont Pablo Cuevas - Zapata Miralles 

Uruguayanul Cuevas are 35 de ani si este un zgurist nativ. El are 15 victorii si opt infrangeri in acest sezon de zgura. A castigat challengerul de la Lyon, dupa o finala cu suedezul Ymer si a facut si semifinala la Geneva, unde a pierdut la Shapovalov. Ultimul meci jucat a fost la Bastad, unde a pierdut la slovacul Gombos, in trei seturi.

Spaniolul Miralles, 24 de ani, se afla pe locul 120 ATP, cel mai bun al carierei.El are un bilant de 14 victorii si sase infrangeri pe zgura. A trecut doua tururi la Barcelona, a castigat un challenger la Hellibronn si a reusit sa treaca de calificari la Roland Garros, perzand la Carlos Alcaraz Garfia in primul tur.

Ma astept la un meci echilibrat aici.

Va rog sa studiati si voi meciurile cu atentie mare, inainte de a le juca, pe mize moderate, la una dintre casele de pariuri licentiate din Romania

 

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri:
7 / 0 / 8
Calcul:
-92 RON
ROI:
-6.1 %
Pariuri:
563 / 35 / 576
Calcul:
-4 323 RON
ROI:
-3.7 %
Rafa

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri: 15
7 / 0 / 8
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1177
563 / 35 / 576
Calcul
ROI: -3.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Pouille – Alcaraz, Alcaraz -1,5 games ; Zapata Miralles – Cuevas, peste 19,5 games