Biletul zilei 20.05.2021 tenis Lyon

Biletul zilei din tenis pentru ziua de 20.05.2021 este alcatuit din doua meciuri de tenis ce se vor juca la turneul de la Lyon, pe zgura.

Am profitat din nou de cotele atractive oferite pentru pariurile pe tenis de casa de pariuri Betano.

Pont Stefanos Tsitsipas – Tommy Paul

Grecul Tsitsipas are un sezon excelent pe zgura. El a castigat turneul de la Monte Carlo si apoi a facut finala la Madrid, pierduta foarte greu la Rafa Nadal. La Roma a pierdut la Djokovic, intr-un meci in care a avut set si break in fata.  Stefanos si-a imbunatatit foarte mult jocul pe zgura, mai ales la capitolele serviciu si deplasare in teren. Va fi un pretendent serios la casstigarea titlului la Roland Garros.

Tommy Paul joaca foarte bine pe zgura, parca nu ar fi american. Sa nu uitam insa ca el a castigat turneul de la Roland Garros la juniori. Tommy are cinci victorii si patru infrangeri pe zgura in acest sezon. El a trecut un tur la Madrid, si s-a calificat pe tabloul principal la Roma, ambele turnee de 1000 de puncte. La Lyon a trecut de Tsonga, proaspat revenit in circuit, nedandu-i acestuia nicio sansa de break. 

Cred ca Tsitsipas se va impune in minimum de seturi aici.

Pont Cameron Norrie – Dominic Thiem 

Britanicul Norrie a facut un sezon foarte bun pe zgura. El are un bilant de 11 victorii si trei infrangeri in acest an, pe aceasta suprafata. A facut sfert de finala la Barcelona, unde a pierdut la Nadal si finala la Estoril, pierduta la Ramos Vinolas. In primul tur la Lyon a trecut de Corentin Moutet, in doua seturi. 

Austriacul Thiem a revenit pe zgura de la Madrid dupa o pauza indelungata si lipsa meciurilor in picioare s-a vazut. Totusi, la Madrid a facut semifinala, pierduta in fata lui Zverev. Apoi, Domi a jucat si la Roma, unde a pierdut in fata lui Sonego. Dominic incearca sa isi regleze serviciul si lovitura de rever, de aceea a ales sa ceara un wild card si la Lyon, chiar inainte de Roland Garros.

Cred ca Dominic se va impune aici, dar Norrie e o nuca greu de spart.

Va rog sa studiati si voi meciurile cu atentie sporita, inainte de a le juca, pe mize moderate, la una dintre casele de pariuri licentiate din Romania.

 

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri:
9 / 0 / 7
Calcul:
+246 RON
ROI:
15.4 %
Pariuri:
553 / 35 / 567
Calcul:
-4 462 RON
ROI:
-3.9 %
Rafa

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri: 16
9 / 0 / 7
Calcul:
ROI: +0.2 %
Pariuri: 1155
553 / 35 / 567
Calcul
ROI: -3.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Tsitsipas – Paul, 2-0 Tsitsipas ; Norrie – Thiem, Norrie +5,5 games handicap asiatic
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde