Biletul zilei 16.04.2021 tenis Monte Carlo

Biletul zilei din tenis pentru ziua de 16.04.2021 este alcatuit din doua meciuri de tenis din sferturile de finala ale turneului de 1000 de puncte de la Monte Carlo, pe zgura.

Am profitat din nou de cotele tentante si de liniile generoase de la pariurile pe tenis, oferite de  casa de pariuri Betano.

Daniel Evans – David Goffin

Britanicul Evans a reusit victoria carierei, in doua seturi, in meciul cu Djokovic, numarul 1 mondial. Au fost cinci break-uri reusite pe serviciul lui Novak Djokovic, ceea ce e o mare performanta pentru Daniel. El a reusit sa treaca peste acel 0-3 din setul al doilea, a jucat mult slice pe rever, a fortat cu lovitura de dreapta si a folosit din plin “scurtele” si venirile la fileu. A fost un meci foarte solicitant fizic si mai ales psihic, ma astept ca Evans sa se resimta.  

Belgianul Goffin a reusit sa treaca de croatul Marin Cilic, de italianul Cecchinato si de neamtul Sasha Zverev. In meciul cu Zverev, David a servit patru asi si nu si-a pierdut o vreodata serviciul. In plus, a convertit in puncte 81% dintre mingile servite cu primul serviciu, ceea ce inseamna ca serviciul i-a mers foarte bine.

Ii dau un plus de credit lui Goffin aici, nu stiu cat va putea fi de focusat din nou Evans dupa doar o zi dupa marele meci cu Djokovic.

Pont Alejandro Davidovich Fokina – Stefanos Tsitsipas

Spaniolul Fokina, 21 de ani, are un sezon bun, el se afla la cea mai buna clasare a carierei, foarte aproape de top 50. La Monte Carlo, Alejandro a trecut de De Minaur, Berrettini si Lucas Pouille, in cate doua seturi. In meciul cu Pouille, Alejandro si-a pierdut o singura data serviciul, si a avut procentaje de peste 70% atat la primul serviciul cat si la puncte reusite cu primul serviciul.

Grecul Tsitsipas a trecut de rusul Karatsev si de chilianul Garin cu acelasi scor, 6-3, 6-4. Stefanos a servit foarte bine in cele doua meciuri, cedandu-si o singura data serviciul. In plus, a servit si opt asi in total si a avut un procentaj de 74% la puncte castigate pe primul servicoi, in fiecare dintre cele doua meciuri. Stefanos are un joc solid, asta e clar.

Va rog sa studiati si voi meciurile cu atentie, inainte de a le juca la una dintre casele de pariuri licentiate din Romania.

 

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri:
9 / 0 / 6
Calcul:
+267 RON
ROI:
17.8 %
Pariuri:
544 / 35 / 560
Calcul:
-4 708 RON
ROI:
-4.1 %
Rafa

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri: 15
9 / 0 / 6
Calcul:
ROI: +0.2 %
Pariuri: 1140
544 / 35 / 560
Calcul
ROI: -4.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Evans - Goffin, Gofin+3,5 games,handicap asiatic;Davidovich Fokina-Tsitsipas, Fokina+5,5 games, handicap asiatic
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde