Biletul zilei 14.06.2021 tenis

Biletul zilei din tenis pentru ziua de 14.06.2021 este alcatuit din doua meciuri de tenis ce se vor juca pe iarba de la Halle (turneu de 500 de puncte).

Am profitat din nou de cotele tentante oferite pentru pariurile pe tenis de casa de pariuri Betano.

Pont Roger Federer – Ilya Ivashka

Roger Federer s-a retras de la Roland Garros, dar va juca la Halle, pe iarbă, in tentativa de a fi in forma la turneul de Grand Slam de la Wimbledon, unde se simte cel mai bine. Federer a castigat de zece ori acest turneu si este detinatorul titlului, ultima editie jucandu-se in anul 2019. Palmaresul general al marelui Roger pe iarba este de 189 de victorii si 25 de infrangeri.

Belarusul Ilya Ivashka a jucat calificari la Halle. I-a invins pe japonezul Tatsuma Ito si pe James Duckworth. Ilya a reusit sa serveasca 20 de asi in total, confirmand o data in plus ca are un serviciu solid, pe care s-a bazat si in sezonul de zgura. Palmaresul sau general pe iarba este de opt victorii si noua infrangeri.

Federer e mare favorit aici, dar e primul meci pe iarba al sezonului si ma astept sa se incalzeasca mai greu.

Pont Bautista-Agut – Sebastian Korda

Spaniolul Bautista Agut nu a facut un Roland Garros stralucit. El a pierdut inca din turul al doilea, la elvetianul Laaksonen. Roberto are un palmares general pozitiv pe iarba, 38-18, iar la turneul de la Halle se simte bine. In anul 2019, el a facut sfert de finala aici, pierzand in fata lui Roger Federer, iar in 2018 a ajuns pana in semifinala.

Americanul Sebastian Korda este fiul fostului jucator ceh Petr Korda, care a emigrat in SUA. Sebastian are 20 de ani, e pe locul 52 ATP si a avut un sezon foarte bun pe zgura. El a castigat turneul de la Parma, dar a pierdut apoi in primul tur la Roland Garros. E primul meci oficial pe iarba din cariera lui Korda.

Cred ca Robert se va impune aici.

Va rog sa studiati si voi meciurile cu atentie mare, inainte de a le juca, pe mize moderate, la una dintre casele de pariuri licentiate din Romania.

 

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri:
7 / 0 / 8
Calcul:
-92 RON
ROI:
-6.1 %
Pariuri:
563 / 35 / 576
Calcul:
-4 323 RON
ROI:
-3.7 %
Rafa

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri: 15
7 / 0 / 8
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1176
563 / 35 / 576
Calcul
ROI: -3.7 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Federer – Ivashka, Ivashka +5,5 games; Bautista Agut – Korda 1