Biletul zilei 14.04.2021 fotbal Bundesliga 2

Biletul zilei din fotbal pentru ziua de 14.04.2021 este format dintr-un de fotbal din Zweite Bundesliga si un meci de tenis din turneul Masters de la Monte Carlo.

Am profitat din nou de cotele atractive de la casa de pariuri Betano.

Pont Osnabruck - Regensburg

Osnabruck se afla pe locul de baraj pentru evitarea retrogradarii, cu doar 26 de puncte. Partea proasta este ca Osnabruck a pierdut ultimele zece meciuri de acasa si are doar o victorie in ultimele cinci meciuri jucate. Mai mult, echipa gazda are cel mai slab atac din Zweite, cu doar 25 de goluri marcate.Golgheterul echipei este mijlocasul Sebastian Kerk, cu opt goluri si sapte pase decisive.

Regensburg nu sta nici ea foarte bine, dar e deasupra liniei retrogradarii. Si deasupra lui Osnabruck, cu cinci puncte. Regensburg are doar o victorie in ultimele cinci etape, iar in meciurile din deplasare nu exceleaza: a agonisit doar 11 puncte in 12 meciuri. Golgheterul echipei este danezul Andreas Nielsen Albers, cu sapte goluri si o pasa decisiva.

Meciurile de acasa au devenit un cosmar pentru Osnabruck, dar nici Regensburg nu joaca stralucit in deplasare. Cred ca prudenta va fi cuvantul cheie aici, mai ales ca ambele echipe marcheaza putine goluri.

Pont Garin - Millman 

Avem turneul pe zgura se la Monte Carlo, cu Djokovic si Nadal la start.

In turul al doilea se intalnesc John Millman si Christian Garin.

Australianul Millman l-a invins cumva surprinzator pe Humbert, dar francezul e totusi un jucator mai bun pe suprafete rapide, nu pe zgura. Australianul joaca decent pe zgura, dar nu se poate spune ca exceleaza. Tenisul sau e unul procentaj, John joaca bine din spatele terenului, dar nu are lovituri cu care sa faca diferemta.

Chilianul Garin este zgurist get-beget si ma astept ca el sa alunece si sa joace mai bine pe zgura. Asa cum a facut in meciul cu Auger- Aloassime, de care a trecut in doua seturi. E demn de mentionat ca Garin a reusit sa reziste la trei mingi ale adversarului in primul set, iar apoi a a reusit sa castige rapid setul al doilea. Garin a castigat turneul ATP de la Santiago in martie sip e zgura se simte ca pestele in apa.

Cred ca chilianul se va impune aici.

Va rog sa studiati si voi meciurile cu atentie, inainte de a le juca la una dintre casele de pariuri licentiate din Romania.

 

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri:
9 / 0 / 7
Calcul:
+167 RON
ROI:
10.4 %
Pariuri:
543 / 35 / 560
Calcul:
-4 799 RON
ROI:
-4.2 %
Rafa

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri: 16
9 / 0 / 7
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 1138
543 / 35 / 560
Calcul
ROI: -4.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Osnabruck – Regensburg sub 3 goluri, total asiatic, Garin – Millman 1
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde