Biletul zilei 13.11.2019 tenis Turneul Campionilor

Rafa va ofera biletul zilei pentru ziua de miercuri, 13.11.2019

Biletul zilei 13.11.2019 tenis Turneul Campionilor

Va propun doua meciuri extraordinare de tenis de la Turneul Campionilor ce se disputa la Londra .Cotele sunt alese de la casa de pariuri Betano.

Daniil Medvedev vs Rafa Nadal

Daniil Medvedev a pierdut in fata lui Tsitsipas, in doua seturi, scor 7-6, 6-4. Rusul si-a pierdut serviciul o singura data, dar a fost de ajuns pentru a pierde meciul. La retur, Daniil a fost lipsit de consistenta, rereusind sa obtina nicio minge de break. 

Rafa Nadal a cedat fara drept se apel in fata lui Alex Zverev, cu scorul de 6-2, 6-4. Dincolo de severitatea scorului sta incapacitatea lui Nadal de a raspunde la retur serviciilor lui Zverev. Rafa nu a reusit sa isi procure macar o minge de break.

Medvedev si Nadal sunt in fata pierderii oricarei sanse de a merge in semifinale. Acest lucru il asteapta pe perdantul din acest meci. De aceea, ma astept la o rabufnire de orgoliu din partea amandurora, in amintirea meciului minunat pe care l-au facut in finala US Open 2019.

Puteti juca aici biletul zilei din tenis

Stefanos Tsitsipas vs Sasha Zverev

Grecul Tsitsipas, 21 de ani si neamtul Zverev, 23 de ani, si-au castigat meciurile din prima zi a grupei. Interesant este faptul ca ambii erau condusi cu 5-0 in meciurile directe cu Medvedev, respectiv Nadal si ambii au reusit sa se impuna in cate doua seturi.

Tsitsipas a fost imperial la serviciu, la fel si Zverev, cu cei 11 asi si cu procentaj de peste 85% la punctele castigatoare cu primul serviciu.

Am vorbit despre serviciul excelent al celor doi pentru a spune ca aici cred ca va fi cheia meciului. Ma astept la putine break-uri in total si la un meci lung, ce il va duce pe invingator in semifinalele Turneului Campionilor.

Prieteni, va rog sa nu uitati sa consultati, in fiecare zi, biletele si ponturile noastre. Nu pariati, sub niciun pretext, sume mai mari decat va permiteti sa pierdeti.

 

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri:
6 / 0 / 8
Calcul:
-149 RON
ROI:
-10.6 %
Pariuri:
524 / 35 / 545
Calcul:
-5 377 RON
ROI:
-4.9 %
Rafa

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri: 14
6 / 0 / 8
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1105
524 / 35 / 545
Calcul
ROI: -4.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Medvedev vs Nadal, peste 19,5 games & Tsitsipas vs Zverev peste 20,5 games