Biletul zilei 12.05.2021 tenis Roma

Biletul zilei din tenis pentru ziua de 12.05.2021 este alcatuit din doua meciuri de tenis ce se vor juca la turneul de la Roma, pe zgura.

Am profitat din nou de cotele atractive oferite pentru pariurile pe tenis de casa de pariuri Betano.

Pont Jan Lennard Struff – Andrey Rublev 

Neamtul Struff a jucat decent pe zgura in acest an.El are un bilant de sapte victorii si patru infrangeri, cu o finala de 250 ouncte ATP la Munchen, pierduta in fata lui Basilashvili. Serviciul este lovitura sa letala, cu ea creeaza destule daune in apararea adversarilor. In primul meci de la Roma l-a invins pe slovenul Bedene, dupa un meci in care a servit sase asi si nu si-a pierdut vreodata serviciul.

Rusul Rublev a facut un sezon solid pe zgura, dar ii lipseste continuitatea. Dupa ce l-a invins pe Rafa Nadal la Monte Carlo, a pierdut finala la Tsitsipas. Apoi, a pierdut in fata lui Sinner la Barcelona si in fata lui John Isner, la Madrid. Andrey nu are inca destula rabdare sa tina mingea mai mult in joc pe zgura, e mereu in cautarea loviturii castigatoare. Atunci cand se va mai disciplina un pic in joc va fi, in mod cert, si mai sus decat este acum.

Struff serveste foarte bine si are o lovitura de dreapta uriasa. Cred ca va fi greu pentru Rublev sa castige pe serviciul adversarului.

Pont Marton Fucsovics – Dominic Thiem 

Ungurul Fucsovics nu e un jucator tipic de zgura si a jucat doar trei meciuri in acest sezon pe aceasta suprafata. El a pierdut in fata lui Lorenzo Sonego si Bublik la Monte Carlo, respectiv Madrid. Victoria a fost obtinuta chiar aici, la Roma in fata japonezului Nishioka. A fost un meci- blitz, de doua seturi, in care Marton a servit doi asi si nu si-a pierdut serviciul.

Austriacul Thiem a revenit pe zgura de la Madrid dupa o pauza indelungata si lipsa meciurilor in picioare s-a vazut. El a pierdut clar in semifinala la Alex Zverev, dar a castigat inainte trei meciuri care i-au facut bine la moral. Incet-incet, Dominic isi regleaza serviciul si lovitura de rever, care nu au fost la cote inalte la Madrid.

Cred ca Dominic se va impune aici, dar serviciul lui Marton e greu de “break-uit”.

Va rog sa studiati si voi meciurile cu atentie sporita, inainte de a le juca, pe mize moderate, la una dintre casele de pariuri licentiate din Romania.

 

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri:
8 / 0 / 8
Calcul:
+55 RON
ROI:
3.4 %
Pariuri:
553 / 35 / 568
Calcul:
-4 562 RON
ROI:
-3.9 %
Rafa

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri: 17
8 / 0 / 8
Calcul:
ROI: 0.0 %
Pariuri: 1157
553 / 35 / 568
Calcul
ROI: -3.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Struff - Rublev, Struff +5,5 games; Fucsovics – Thiem, Fucsovics +6,5 games handicap asiatic
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde