Biletul zilei 11.11.2019

Rafa va ofera biletul zilei pentru ziua de luni, 11.11.2019.

Biletul zilei 11.11.2019

E un bilet mai special, deoarece este o combinatie din tenisul de la Turneul Campionilor ce se disputa la Londra si un meci de fotbal din liga secunda germana .Cotele sunt alese de la casa de pariuri Betano.

Daniil Medvedev vs Stefanos Tsitsipas

Daniil Medvedev a avut un an epustuflant. El a fost la un pas de a castiga US Open,intr-o finala cu Rafa Nadal in care a reusit sa revina de la 0-2 la 2-2 la seturi, dar nu a mai avut puterea de a da lovitura decisiva. Dupa ce a castigat turneele de la Sankt Petersburg si Shanghai , Daniil a luat o pauza binemeritata. El a revenit la Paris, unde a pierdut in primul tur.  

Grecul Tsitsipas s-a “insurubat” bine intre primii zece jucatori ai lumii, la doar 21 de ani. In acest sezon, Tsitsipas a castigat 51 de meciuri si a pierdut 24. Stefanos a pierdut finala de la Beijing si a facut semifinala la Shanghai, turneu de 1000 de puncte, si la Basel. Ultimul turneu jucat a fost la Paris, unde a pierdut la Djokovic, in sferturi de finala.

Medvedev conduce cu 5-0 in intalnirile directe, dar nu acesta este argumentul principal atunci cand merg pe victoria sa in acest meci. Pe plan mental, rusul Medvedev este superior, acesta e motivul primordial pentru care voi miza pe victoria sa.

Karlsruhe vs Aue

Karlsruhe are un parcurs destul de modest, locul 11 in clasamentul nu este chiar unul glorios. Trebuie spus insa ca au fost sase remize la rand pentru Karlsruhe, iar asta poate ca au oprit o eventuala ascensiune a gazdelor de astazi. Timpul nu este pierdut, pentru ca echipa gazda este la doar patru puncte in spatele adversarei sale de astazi.

Philipp Hofmann este golgheterul lui Karlsruhe, cu sapte goluri marcate, iar mijlocasul Wanitzek are sapte pase decisive. Atacantul Marco Djuricin este accidentat.

Karlsruhe: Uphoff- Thiede, Pisot, Gordon, Rossbach- Frode, Stiefler , Wanitzek, Choi, Fink - Hoffman

Aue este surpriza din Zweite Bundesliga, parcursul ei de pana acum fiind unul foarte bun. Aue se afla pe locul al patrulea in clasament, la doar sase puncte de locul al doilea , ce duce in Bundesliga. Mijlocasul azer Nazarov este golgheterul echipei, cu cinci goluri marcate. Fundasii centrali Filip Kusic si Fabian Kalig vor lipsi in acest meci, sunt accidentati.

Aue: Mannel- Rizzuto, Mihojevic, Gionther, Kempe - Baumgart, Riese, Fandrich, Nazarov, Hochscheidt - Testroet 

Karlsruhe a pierdut doar un meci acasa in acest sezon, iar in meciurile directe cu Aue nu a pierdut acasa de sase partide.

Prieteni, in fiecare zi avem, aici, pentru voi, bilete si ponturi, dar, mai important decat atat, va stam la dispozitie cu articole proaspete  la scoala pariurilor.

 

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri:
6 / 0 / 8
Calcul:
-149 RON
ROI:
-10.6 %
Pariuri:
524 / 35 / 545
Calcul:
-5 377 RON
ROI:
-4.9 %
Rafa

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri: 14
6 / 0 / 8
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1105
524 / 35 / 545
Calcul
ROI: -4.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Medvedev vs Tsitsipas 1 & Karlsruhe vs Aue 1x