Biletul zilei 10.09.2021 tenis US Open

Biletul zilei din tenis pentru ziua de 10.09.2021 este alcatuit din doua meciuri de tenis ce se vor juca in semifinalele de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.

Am profitat de cotele tentante oferite pentru pariurile pe tenis, de casa de pariuri Betano.

Pont Daniil Medvedev – Felix Auger Aliassime

Rusul Medvedev a pierdut doar un set pana acum la US Open. El a cedat setul al treilea in fata olandezului Botic Van de Zandschulp, dar apoi l-a castigat pe cel de-al patrulea. Nici Daniil nu a avut adversari extraordinari, cel mai bine clasat fiind Daniel Evans. Rusul a servit 58 de asi pana acum si si-a pierdut serviciul de cinci ori in cele cinci meciuri jucate.

Francezul Auger - Aliassime are 21 de ani si se afla pe locul 15 ATP, cel mai bun al carierei. El a trecut de Donskoy, de Zapata Miralles, de Bautista Agut, Francis Tiafoe șt de Alcaraz Garfia. Serviciul i-a mers excelent, desi trebuie spus ca toti oponentii sai au fost in afara top 20. Felix a servit, in total, 85 de asi in cele cinci meciuri de pana acum, cu mentiunea ca, impotriva lui Alcaraz, a jucat doar un set si jumatate, inainte ca spaniolul sa se retraga.

Cred ca Medvedev se va impune aici, dar Felix are un serviciu greu de break-uit.

Pont Alex Zverev – Novak Djokovic

Avem reeditarea semifinalei de la Tokyo aici, acolo unde Zverev s-a impus in trei seturi, dupa ce pierduse clar primul set.

Zverev are o serie extraordinara de 16 meciuri castigate la rand, dupa victoriile finale de la Tokyo si Cincinnatti. La US Open, Sasha a pierdut doar un set, in fata lui Jack Sock si pare a fi intr-o forma stelara.

Sarbul Djokovic este in cautarea celui de-al 21-lea turneu de Grand Slam, ceea ce ar insemna depasirea recordului pe care il detine acum impreuna cu Roger Federer si Rafa Nadal.

Sarbul a pierdut patru seturi la US Open, in fata lui Rune, in primul tur, a lui Nishikori, Brooksby si a lui Berrettini, in sferturi de finala. 

Miza e mare aici, Djokovic are mai multe de pierdut. Ma astept la multe ghemuri in acest meci.

Va rog sa studiati cu atentie meciurile, inainte de a le juca, pe mize modice, la una dintre casele de pariuri licentiate din Romania.

 

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri:
8 / 0 / 1
Calcul:
+732 RON
ROI:
81.3 %
Pariuri:
580 / 35 / 586
Calcul:
-3 576 RON
ROI:
-3.0 %
Rafa

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri: 9
8 / 0 / 1
Calcul:
ROI: +0.8 %
Pariuri: 1201
580 / 35 / 586
Calcul
ROI: -3.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Medvedev – Auger - Aliassime, peste 31,5 games Zverev - Djokovic, peste 33,5 games
Comentarii
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde