Biletul zilei 10.05.2021 tenis Roma

Biletul zilei din tenis pentru ziua de 10.05.2021 este alcatuit din doua meciuri de tenis ce se vor juca la turneul de la Roma, pe zgura.

Am profitat din nou de cotele tentante oferite pentru pariurile pe tenis de casa de pariuri Betano.

Pont John Millman – Dusan Lajovic 

Australianul Millman, 31 de ani, locul 40 ATP,  a avut un sezon decent pe zgura. El are un bilant total de sase victorii si cinci infrangeri. A reusit sa treaca doua tururi la Munchen, dar si un tur la turneul de 1000 de puncte de la Madrid. Acolo l-a invins pe polonezul Hurkacz, in trei seturi si a fost invins de britanicul Daniel Evans, tot in trei seturi. John joaca un adevarat tenis procentaj, cu foarte multe mingi date inapoi de pe linia de fund a terenului. 

Sârbul Lajovic, 29 de ani, locul 37 ATP,  a pierdut toate cele patru meciuri jucate pe zgura in acest sezon. El a fost invins de Daniel Evans, argentinianul Delbonis, americanul McDonald, si de Denis Shapovalov, la turneul de 1000 de puncte de la Madrid. Ultimele doua infrangeri au fost consemnate in cate doua seturi, ceea ce arata ca Dusan nu prea e in apele lui.

Millman pare a fi intr-o forma mai buna, merg pe mana lui in acest meci.

Pont Kei Nishikori – Fabio Fognini

Japonezul Nishikori, 31 de ani, locul 41 ATP, a jucat bine pe zgura in acest sezon. El are un bilant de trei victorii si doua infrangeri pe zgura. La Barcelona a reusit sa treaca doua tururi, castigand in fata lui Pella si Garin, iar apoi si-a adjudecat un set in fata lui Nadal. Apoi, la Madrid l-a invins pe Khachanov si a pierdut clar in fata lui Sasha Zverev. 

Italianul Fognini, 33 de ani, locul 28 ATP joacă același tenis sinusoidal cu care ne-a obisnuit. Alterneaza la nesfarsit, in tenisul sau, momentele de geniu cu cele de pura indolenta. In acest sezon de zgura, Fabio are un bilant de patru victorii si patru infrangeri pe zgura. La turneul de 1000 de puncte de la Monte Carlo a reusit sferturi de finala, dupa ce a trecut de Kecmanovic, Thompson si Krajinovic.

E greu sa joci pe zgura in fata lui Fognini, dar i-as da un pic de credit lui Kei in acest meci.

Va rog sa studiati si voi meciurile cu atentie sporita, inainte de a le juca, pe mize moderate, la una dintre casele de pariuri licentiate din Romania

 

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri:
10 / 0 / 6
Calcul:
+437 RON
ROI:
27.3 %
Pariuri:
553 / 35 / 566
Calcul:
-4 362 RON
ROI:
-3.8 %
Rafa

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri: 16
10 / 0 / 6
Calcul:
ROI: +0.3 %
Pariuri: 1154
553 / 35 / 566
Calcul
ROI: -3.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Millman - Lajovic, Millman +3,5 games ; Nishikori – Fognini, Nishikori +3,5 games
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde