Biletul zilei 08.04.2021 tenis Marbella

Biletul zilei din tenis pentru ziua de 08.04.2021 este alcatuit din doua meciuri din optimile de finala ale turneului de 250 de puncte de la Marbella, pe zgura.

Am profitat din nou de cotele tentante si de liniile generoase de la pariurile pe tenis, oferite de casa de pariuri Betano.

Carlos Alcaraz Garfia – Feliciano Lopez

Spaniolul Garfia, protejatul lui Rafa Nadal, nu a implinit inca 18 ani si este noua stea a tenisului spaniol. El se afla acum pe locul 133 ATP si este in continua ascensiune. La Marbella, el a primit wild-card si a trecut in primul tur de sarbul Milojevic, locul 129 ATP, in doua seturi. A fost un meci in care Garfia si-a pierdut o data serviciul si a transformat in puncte 80% dintre puncte puse in joc cu primul serviciu.

Spaniolul Feliciano Lopez se indreapta vertiginos catre 40 de ani, dar pasiunea pentru tenis ramane aprinsa. Feli se afla pe locul 64 ATP si joaca un tenis clasic, de serviciu-vole si pe zgura. Arma sa principala ramane serviciul, acel serviciu de stangaci care i-a adus 12 asi in meciul din primul tur, contra japonezului Daniel Taro, caruia nu i-a cedat serviciul.

Feli Lopez e un veteran, Carlos e un pusti. Diferenta de varsta dintre cei doi este de aproape 22 de ani, dar cred ca va fi un meci disputat aici. Experienta sau tineretea? Aceasta-i intrebarea...

Pont Davidovich Fokina – Ilya Ivashka

Spaniolul Fokina, 21 de ani, are un sezon bun, el se afla la cea mai buna clasare a carierei, foarte aproape de top 50. In primul tur al acestui turneu a trecuut de bosniacul Dzumhur, dup ace pierduse primul set. A fost primul meci al sezonului de zgura pentru Fokina, care si-a pierdut de doua ori serviciul, dar a si facut sase break-uri.

Belarusul Ivashka, 27 de ani, locul 115 ATP, l-a invins pe spaniolul Pedro Martinez, locul 93 ATP, in primul tur de la Marbella. Ilya este un jucator inalt, are 1.93 metri, iar principalul sau atu este forta serviciului. In meciul cu Martinez, Ivashka a servit cinci asi, o cifra buna intr-un meci pe zgura.

Cred ca Ivashka isi va vinde scump pielea aici.

Va rog sa studiati si voi meciurile cu atentie, inainte de a le juca la una dintre casele de pariuri licentiate din Romania.

 

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri:
9 / 0 / 7
Calcul:
+288 RON
ROI:
18.0 %
Pariuri:
536 / 35 / 554
Calcul:
-4 933 RON
ROI:
-4.4 %
Rafa

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri: 16
9 / 0 / 7
Calcul:
ROI: +0.2 %
Pariuri: 1126
536 / 35 / 554
Calcul
ROI: -4.4 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Alcaraz Garfia - Feli Lopez, peste 19,5 games; Davidovich Fokina - Ivashka, Ivashka +5,5 ghemuri, handicap asiatic
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde