Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Biletul zilei 06.10.2020 tenis Roland Garros

Rafa va ofera biletul zilei din tenis pentru ziua de 06 octombrie 2020 este format din doua meciuri de tenis ce se vor juca in sferturile de finala ale turneului de tenis Roland Garros.

Am profitat din nou de oferta foarte interesanta, ce ne ofera linii de handicap asiatic ajustabil generoase, a celor de la casa de pariuri Betano.

Rafa Nadal vs Jannik Sinner

Rafa Nadal are 12 titluri la Roland Garros, el este regele zgurii. E drept ca pana acum nu prea a fost testat aici, dar jocul sau a aratat tot mai bine, de la meci la meci. Rafa nu a pierdut niciun set pana acum, dar in meciul cu Sinner trebuie sa joace mai ofensiv, sa ia initiative in puncte. Altfel, va avea problem cu roscatul Italian. 

Tanarul italian de 19 ani Sinner a aratat ca este un jucator mult mai matur decat varsta pe care o are. El a trecut in patru seturi de neamtul Alex Zverev in optimi de finala. Sinner are un joc complet si pe forehand si pe rever si a reusit sa il impinga mereu in spate pe Zverev, cu lovituri puternice. E tactic ape care trebuie sa o foloseasca si in meciul cu Rafa, pentru a avea sanse de reusita.

Ii dau ceva credit lui Sinner aici, el a aratat un joc solid pana acum.

Dominic Thiem vs Diego Schwartzman

Austriacul Thiem este finalistul ultimelor doua editii aici. El a avut problem in turul precedent, cu tenisul extravagant al tanarului francez Gaston, care a folosit de zeci de de ori “scurtele”. Dupa atatea sprinturi si dupa cinci seturi jucate, poate ca Thiem se va resimti un pic in meciul cu Diego.

Diego este printre cei mai buni prieteni ai lui Dominic. De aceea, meciurile lor au avut mereu suspans, au foat foarte disputate. In acest sezon, arfentinianul l-a invins pe Nadal la Roma, iar la Roland Garros nu a pierdut niciun set. Diego este capabil sa ia initiative in puncte. Desi are doar 1.70 metri, loviturile sale sunt foarte puternice. 

Ma astept la un meci epic in care Diego sa fie o nuca greu de spart.  

Iata forma finala a biletului nostru din tenisul de la Roland Garros:

Nadal vs Sinner, Sinner +10,5 games, handicap asiatic

Thiem vs Schwartzman, peste 34,5 games

Prieteni, va asteptam zi de zi pe site-ul nostru. Pe timpul desfasurarii Roland Garros va oferim ponturi si bilete din belsug, pe care le puteti juca, dupa ce le analizati atent voi insiva, la casele de pariuri online din Romania.

 

Bonus500 RON
Pariaza
2.26
Logoul casei de pariuri Betano pariuri sportive - legalbet.ro

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri:
24 / 0 / 18
Calcul:
+675 RON
ROI:
16.1 %
Pariuri:
490 / 34 / 485
Calcul:
-3 949 RON
ROI:
-3.9 %
Rafa

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri: 42
24 / 0 / 18
Calcul:
ROI: +0.2 %
Pariuri: 1010
490 / 34 / 485
Calcul
ROI: -3.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Nadal vs Sinner, Sinner +10,5 ghemuri, Thiem vs Schwartzman, peste 34.5 ghemuri
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde