Biletul zilei 06.05.2021 tenis Madrid

Biletul zilei din tenis pentru ziua de 06.05.2021 este alcatuit din doua meciuri de tenis ce se vor juca la turneul de 1000 de puncte de la Madrid, pe zgura.


Am profitat din nou de cotele tentante oferite pentru pariurile pe tenis de casa de pariuri Betano.

Pont Daniel Evans – Alex Zverev

Britanicul Evans a jucat acest sezon pe zgura ca pe niciunul din cariera sa de pana acum. Cireasa de pe tortul evolutiei sale excelente a fost victoria impotriva lui Djokovic din turneul de la Monte Carlo, unde a ajuns in semifinala. In total, Evans are sase victorii si trei infrangeri pe zgura. La Madrid, a jucat doua meciuri de cate trei seturi, castigate la Chardy si la Millman.

Zverev a castigat primul meci la Madrid, in fata lui Kei Nishikori. A fost un meci in care Sasha Zverev a servit cinci asi si si-a pierdut o singura data serviciul. Totusi, Zverev, un jucator de aproape 2 metri, nu e un jucator tipic de zgura, bilantul sau pe zgura fiind de trei victorii si doua infrangeri. Jocul sau este foarte dependent de serviciu.

Zverev e favorit in acest meci. Eu ii dau totusi ceva credit lui Evans aici, el pare ca se descurca mai bine pe zgura.

Pont Christian Garin – Daniil Medvedev

Chilianul Garin este un zgurist nativ, aceasta suprafata este favorita sa. In acest sezon are noua victorii si patru infrangeri pe zgura si a reusit sa castige un turneu la Santiago, in luna februarie. La Madrid a reusit sa treaca de Fernando Verdasco si de Dominic Koepfer, in minim de seturi. Au fost doua meciuri in care Garin si-a pierdut doar de doua ori serviciul.

Daniil Medvedev a avut probleme la inceputul meciului cu Davidovich Fokina. Este de notorietate faptul ca Medvedev nu se descurca bine pe zgura. Nu ii place suprafata, nu stie sa alunece, nu reuseste sa faca lovituri direct castigatoare ca pe hard si isi pierde rapid rabdarea. Cu Fokina a scos-o cumva la capat, rusul reusind sa serveasca si cinci asi. 

Cred ca chilianul Garin isi va vinde scump pielea in acest meci.

Va rog sa studiati si voi meciurile cu atentie sporita, inainte de a le juca, pe mize moderate, la una dintre casele de pariuri licentiate din Romania

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri:
1 / 0 / 1
Calcul:
+9 RON
ROI:
4.5 %
Pariuri:
635 / 38 / 630
Calcul:
-1 673 RON
ROI:
-1.3 %
Rafa

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri: 2
1 / 0 / 1
Calcul:
ROI: +4.5 %
Pariuri: 1303
635 / 38 / 630
Calcul
ROI: -1.3 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Evans – Zverev, Evans +5,5 games, Garin – Medvedev, Garin +4,5 games handicap asiatic
50%
7 voturi
Pariu castigator
50%
7 voturi
Total voturi: 14

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Rafa
Tipster
0
Multumesc, dar nu a iesit inca...🙂
Excelent analizat meciul Garin - Medvedev.
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde