Biletul zilei 04.06.2021 tenis Roland Garros

Biletul zilei din tenis pentru ziua de 04.06.2021 este alcatuit din doua meciuri de tenis ce se vor juca in turneul masculin de la Roland Garros, pe zgura.

Am profitat din nou de cotele tentante oferite pentru pariurile pe tenis de casa de pariuri Betano.

Pont John Isner – Stefanos Tsitsipas

Americanul Isner, 36 de ani, este regele asilor si pe zgura de la Roland Garros. In cele doua meciuri jucate aici, John a servit 45 de asi in total. In plus, serviciul al doilea este puternic si are mult kick. Nu este de neglijat nici jocul in teren al lui John: el are o lovitura devastatoare de forehand si un rever in lung de linie foarte percutante. Astfel, nu e de mirare ca a trecut de Querrey si de Krajinovic in minimum de seturi.

Grecul Tsitsipas, 22 de ani, pare a fi in mare forma pe zgura in acest sezon. El a castigat turneele de la Monte Carlo si de la Lyon. La Roland Garros a trecut, in minimum de seturi, de francezul Chardy si de spaniolul Pedro Martinez. Serviciul lui Stefanos a fost consistent de-a lungul intregului sezon, iar deplasarea sa in teren s-a imbunatatit vizibil.

Tsitsipas e mare favorit al partidei. Cred insa ca John va fi foarte greu de “break-uit” in acest meci si de aceea ma astept la multe ghemuri aici.

Pont Casper Ruud – Alejandro Davidovich Fokina

Norvegianul Ruud, 22 de ani, se antreneaza la Academia lui Rafa Nadal si a imprumutat multe caracteristici ale jocului acestuia. Sezonul sau pe zgura a fost foarte bun, iar Casper ocupa cel mai bun loc al carierei, 16, cu mari sanse de a se catara si mai sus. La Roland Garros, Ruud a trecut de francezul Paire, in patru seturi si de polonezul Majchrzak, in trei seturi. Jocul lui Ruud este tipic de zgura, cu deplasare excelenta in teren si cu raliuri sustinute solid de pe fundul terenului.

Spaniolul Davidovich Fokina, 21 de ani, a jucat un meci epic in turul al doilea, impotriva lui Botic Van de Zandschulp din Olanda. Alejandro a condus cu 2-0 la seturi, dar s-a vazut egalat si a avut nevoie de un set decisiv aprig disputat si de patru ore de joc pentru a se vedea castigator. In primul tur, Fokina l-a invins pe Kukushkin, in trei seturi.

Ma astept la o victorie a lui Ruud aici, el pare a fi jucatorul mai in forma si mai odihnit la ora meciului.

Va rog sa studiati si voi meciurile cu atentie mare, inainte de a le juca, pe mize moderate, la una dintre casele de pariuri licentiate din Romania.

 

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri:
10 / 0 / 6
Calcul:
+437 RON
ROI:
27.3 %
Pariuri:
553 / 35 / 566
Calcul:
-4 362 RON
ROI:
-3.8 %
Rafa

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri: 16
10 / 0 / 6
Calcul:
ROI: +0.3 %
Pariuri: 1154
553 / 35 / 566
Calcul
ROI: -3.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Ruud – Davidovich Fokina 1, Isner - Tsitsipas, peste 32,5 ghemuri
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde