Biletul zilei 04.05.2021 tenis Madrid

Biletul zilei din tenis pentru ziua de 04.05.2021 este alcatuit din doua meciuri de tenis ce se vor juca la turneul de 1000 de puncte de la Madrid, pe zgura.

Am profitat din nou de cotele tentante oferite pentru pariurile pe tenis de casa de pariuri Betano.

Felix Auger- Aliassime - Casper Ruud

Canadianul Aliassime este antrenat acum de Toni Nadal, unchiul lui Rafa. Incep sa se vada unele imbunatatiri ale jocului pe zgura, dar aceasta nu este suprafata favorita a lui Felix. Bilantul canadianului pe zgura este de doua victorii si doua infrangeri. Aliassime a reusit sa ajunga in sferturi de finala la Barcelona, unde a trecut de Musetti si Shapovalov si a fost invins de Tsitsipas.

Norvegianul Ruud a jucat la Munchen, unde a atins semifinalele. A fost nevoit sa joace doua meciuri intr-o zi, din cauza vremii nefavorabile. L-a invins pe Millman in sferturi, dar a cedat, in mod clar, la Basilashvili, in semifinale. Bilantul lui Casper pe zgura este foarte bun, de sapte victorii si trei infrangeri, cu semifinala obtinuta la Master-ul de  la Monte Carlo.

Ii dau credit in plus lui Casper aici, el se descurca mai bine pe zgura.

Pont Hubert Hurkacz – John Millman

Polonezul Hurkacz a dat lovitura la turneul de 1000 de puncte de la Miami, pe hard, pe care si l-a adjudecat. Apoi, a jucat pe zgura la Monte Carlo, dar a pierdut clar, in turul al doilea, la Daniel Evans. Hurkacz serveste foarte puternic, dar, pe zgura, acest atu se estompeaza. Fiind un jucator masiv, Hurkacz are probleme cu deplasarea laterala, iar alunecarea pe zgura nu e chiar punctul sau forte. 

Australianul Millman nu joaca rau deloc pe zgura, dar nu are lovituri decisive si asta ii limiteaza performantele. La Munchen a jucat impotriva lui Ruud in sferturile de finala, si a pierdut in doua seturi. John a avut sansele sale, dar tenisul sau procentaj, de regularitate de pe fundul terenului, nu a fost de ajuns. Totusi, Millman are un sezon decent, cu cinci victorii si patru infrangeri pe zgura.

Cred ca Millman isi va vinde scump pielea uin acest meci.

Va rog sa studiati si voi meciurile cu atentie sporita, inainte de a le juca, pe mize moderate, la una dintre casele de pariuri licentiate din Romania.

 

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri:
9 / 0 / 7
Calcul:
+167 RON
ROI:
10.4 %
Pariuri:
543 / 35 / 560
Calcul:
-4 799 RON
ROI:
-4.2 %
Rafa

Pariaza si ofera ponturi la pariuri inca de cand au aparut primele case de pariuri in Romania. Experienta sa vorbeste de la sine!

30 de zile De la inceput
Pariuri: 16
9 / 0 / 7
Calcul:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 1138
543 / 35 / 560
Calcul
ROI: -4.2 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Aliassime - Ruud, Ruud +3,5 games, Hurkacz - Millman, Millman +5,5 games handicap asiatic
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde